На фото – Юлія Погостінська

На фото – Юлія Погостінська

Члени Партії вільних демократів колективно звертатимуться до міліції через ситуацію, яка трапилася вчора вночі у приміщенні Черкаської міської ТВК.

Нагадаємо, що вчора кілька членів ПВД постраждали, за їхніми словами, від дій бізнесмена Андрія Бородая.

– Близько 20 членів Партії вільних демократів приїхали вчора до ТВК. Чекали, щоб члени комісії прийняли постанову ЦВК. Але вони її вперто не приймали, – переповідає в коментарі «Прочерку» події вчорашньої ночі кандидат від Партії вільних демократів Юлія Погостінська. – Близько 12-ї ночі члени ТВК закрили засідання. Ми, знаючи, що ТВК може знову відкрити засідання і проводити його далі, залишилися. Чекали в коридорі. Нам говорили, що ми не маємо права там знаходитись тощо.

Юлія Погостінська зазначає, що вони з членами партії викликали міліцію, оскільки, на їхню думку, відбувається порушення Конституційного права – ігнорується рішення ЦВК.

– Міліція допитала голову Партії вільних демократів Володимира Гриценка. Згодом у ТВК з’явився бізнесмен Андрій Бородай. Почав поводитися провокативно: кричати, щоб не чіпати двері тощо. Ми ж просто стояли біля дверей і нічого не чіпали. Я розумію, що це було зроблено для того, щоб викликати ще когось. Згодом приїхала міліція в жилетах, охорона... Ми просто спокійно чекали. Повернувся Бородай і відштовхнув нас. У мене з рук випав фотоапарат. У чоловіка колеги з партії Лесі Валяєвої Дмитра – фотоапарат. Поки я ловила в повітрі свій телефон, мене в цей момент відштовхнули. Я відчула удар в ногу. Від чого саме був удар, я не можу сказати. Бо в сутичці незрозуміло. Колегу Юрія Ястребова завалили та почали бити ногами. Врешті нас відштовхнули і закрили двері, – переповідає Юлія.

На фото – Леся Валяєва

На фото – Леся Валяєва

– Юрію Ястребову – найбільше прийшлося, – говорить вільна демократка Леся Валяєва, –тому що його били два чоловіки коліньми в живіт.

Коли сутичка закінчилася, вільних демократів міліціонери вивели на вулицю. Згодом у супроводі міліції вийшли й члени ТВК.

– Міліція нам говорила, що члени ТВК нас бояться. Коли вивели членів ТВК, влаштували опитування надворі. Міліція відпустила Бородая. Сказали, що вони поїдуть до райвідділу. Ми поїхали також до райвідділу. Чекали, але ніхто так і не приїхав. Врешті ми роз’їхалися, бо було вже близько другої ночі, – зазначає Юлія.

Тепер вільні демократи колективно звертатимуться до міліції, щоб встановити обставини події.

– Це страшно, коли таке відбувається. Просто берешся за голову, – каже Юлія Погостінська.

реклама

Коментарі  

 
+8 #9 Яма за театром 14.10.2015 04:44
За спаленим драмтеатром знаходиться пам'ятник вічній та непорушній дружбі Одарича з Бородаєм. А тепер друзяки трішки не поділили спільне майбутнє і вирішили винести свою спільну брудну білизну людям. За...ці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Нюхач 13.10.2015 20:45
Идет передел власности, битва титанов) за власть, настоящее броуновское движение)). При том, что город каждый вечер накрывает тоннами вонючих ядовитых выбросов, травят горожан бесстыдным образом. И борющиеся за власть ничего такого не замечают) В пылу борьбы готовы утонуть в отходах химического производства, потянуть и своих детей и внуков в пекло . Только бы дорваться до кормушки. Не город - а чума ХХ1 века((((( Сумасшедший консенсус(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Спрут 13.10.2015 16:52
Якщо Бородай ногами двері відкриває в кабінет губернатора Ткаченка, а в цей час в приймальні на нараду прийшли працівники ОДА і 30 хв чекають поки Бородай повирішує свої питання, а тут подумаєш якась зневага до жінок? Далі ці нахабно будуть вести себе ще гірше.потрібно зупинити цю вакханалію Бородаів та йому подібних, бо в майбутньому будемо жити не по Конституції , а по"панятіям" цих планів.а крім податків будемо платити ім за те що дихаєм міським повітрям. СЛАВА УКРАІНі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Учасник подій 13.10.2015 16:35
Цитую 007:
Щось вільні демократи підбрехують. На відео немає зовсім того "страхіття". Де початок відео? Чи там не в іхню сторону? Який пан такі і холопи.

Вдалось засняти тільки кінцівку, ніхто не очікував такого швидкого розгортання подій
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #5 Яша 13.10.2015 14:37
А що ж буде робитись 25-го...?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Grudenko 13.10.2015 13:28
знаючи аф...стів з команди одарича, то 100% брешуть. Відштовхнути від двері, та вдарити це зовсім інші речі. Хоча я б всю команду мера всією громадою міста відлупцював
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 007 13.10.2015 13:16
Щось вільні демократи підбрехують. На відео немає зовсім того "страхіття". Де початок відео? Чи там не в іхню сторону? Який пан такі і холопи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Эней 13.10.2015 12:33
Ну, и чем эти художества отличаются от событий 2012, когда власть точно так же попирала закон, чттобы лишить граждан права выбора? Тогда тот же Бунякин точно так же издевался над законами Украины ,а тот же Бородай точно так же организовывал провокации и избиения граждан! Я до сих пор вообще критически относился к Одарычу и его партии. Но если сегодня охамевшие господа,попирая законность, топчут их - завтра чья очередь наступит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 СССР 13.10.2015 11:28
Вот мне интересно, когда уже в государстве появится ответственность уголовная за коллективные "езаконные" решения????

ТВК приняла КОЛЕГИАЛЬНО левую постанову и ответсвенности типа ни у кого нет. точно также и депутаты или исполком города приняли чтото колегиально - и ответственности никакой...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100