реклама

реклама

Сьогодні ще проводяться роботи по демонтажу пошкоджених будівельних конструкцій та вивезенню будівельного сміття з території черкаського обласного музично-драматичного театру, який згорів 1 липня. На об’єкті працює 23 робітника та 6 одиниць техніки.

Фото: in.ck.ua

Фото: in.ck.ua


Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції заступник директора департаменту капітального будівництва Олександр Мельниченко.


– На сьогодні використано 499 тисяч гривень з майже мільйона, що було виділено обласним бюджетом. Все це підготовчі роботи. Роботи плануються завершити до 1 листопада, – зазначив Олександр Мельниченко.

За словами заступника голови Черкаської ОДА Віталія Коваля внаслідок довгих переписок з профільними установами та міністерствами, а також після всіх експертних висновків Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України озвучило цифру щодо вартості першочергових робіт по відбудові театру – 16 млн. 472 тис. грн.

Віталій Коваль висловив сподівання, що до початку снігопадів робітники встигнуть перекрити дах у згорілому театрі.

Поки що з метою безперервності творчого процесу колективу театру їм були виділені кошти з бюджету на гастролі до Рівного. Нині тривають тендери по закупівлі для колективу звукового обладнання. Для великих спектаклів театру готова надати свою сцену обласна філармонія.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #2 Черкащина 20.10.2015 16:03
Всі питання до пана Б...!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1   20.10.2015 12:01
Коли будуть крити матами та обкладати м..дями - може і встигнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100