реклама

реклама

Генеральний директор футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул 28 листопада зустрівся з гравцями та тренерами команди майстрів, йдеться на сайті клубу.

У зустрічі взяли участь також новообрані міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, а також голова опікунської ради ФК «Черкаський Дніпро» Наталія Кравцова.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко привітав команду з хорошою грою у першій половині футбольного сезону 2015/16 років і невимушено закликав футболістів, тренерів і керівництво футбольного клубу поборотися за вихід до Прем’єр-ліги. При цьому запевнив, що Черкаська міська рада всебічно підтримає футбольний клуб і команду майстрів у вирішенні питань матеріально-технічного і фінансового забезпечення, а також побудови навчально-тренувального центру «Академія футболу ФК «Черкаський Дніпро» для дітей і юнацтва міста Черкаси і Черкаської області».

Крім того, футбольний клуб і команда майстрів «Черкаський Дніпро» отримали гарантії підтримки від новообраного голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця.

Потім капітан команди Олег Тарасенко від імені футбольного клубу і команди майстрів «Черкаський Дніпро» привітав Володимира Лашкула  з днем народження, яке той відзначив 16 листопада.

На завершення зустрічі футболісти, тренери і керівництво футбольного клубу команди майстрів «Черкаський Дніпро» сфотографувалися з гостями на згадку.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Гека Чепе 01.12.2015 10:52
От дивні люди. Забила влада на футбол - х-во, підтримує - то саме. Майновий комплекс, земля, банк карманний, трансфери, академія... Та дяді можуть тут замутить нормальну індустрію. Правда, з перспективою запорізького "Металурга", ну зато движняк який на пару років! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #5 Сергей 30.11.2015 16:34
Ну вот какаэим юоком лашкул к Днепру? Нагло захватил команду но она не эго не он ее создал и кстете наглл переименовал нет что б нормально
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 ДЖЕКО 30.11.2015 16:07
Анатолію Васильовичу, до Вашої обіцянки "всебічно підтримати футбольний кулуб" клуб займав 3 місце після першого кола. Подивимось на підсумковий результат у травні. І з Вас спитаємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 ЖКХ 30.11.2015 16:00
Как это Бондаренко не дал указание клубу за 24 часа выграть матч!!!! да что матч, задание опять в Черкассы привести полуфинал Украины!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ledi 30.11.2015 15:39
не тим шляхом ідете товаріші,вже і автобус купляли команді,і гроші виділяли за гру,і ще було .а вигравати не навчилися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Семён 30.11.2015 15:26
За чей счет однако.Народные деньги тырить вы все мастаки.Особенно эта гражданочка с израильским подданством завтра если что чемодан самолёт хайфа и релакс среди своих на море тёплом а нам мёрзни по нетопленным квартирам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100