Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» надає широкий спектр додаткових послуг як для населення, так і для інших підприємств міста за окремими замовленнями.

Йдеться, зокрема, про такі послуги:

1. Водоканал виконує лабораторні дослідження питної та стічних вод. Центральна лабораторія КП «Черкасиводоканал» складається з двох лабораторій: хіміко-бактеріологічна лабораторія питної води (виконує дослідження питної, поверхневої, підземних вод) та хіміко-аналітична лабораторія стічних вод (виконує дослідження стічних вод підприємств, каналізаційних насосних станцій та ін.).

2. Набутий досвід дозволяє підприємству виконувати ремонт водопровідних і каналізаційних мереж на найвищому рівні. Наявність висококваліфікованих фахівців із надійним ступенем відповідальності, високий рівень матеріально-технічної бази, потужний парк техніки надає можливість своєчасно, з гарантованою якістю виконувати роботи підвищеної складності.

3. Наявність спеціальної техніки дозволяє фахівцям Черкасиводоканалу виконувати роботи з відкачування стоків із вигрібних ям для тих, у кого відсутнє централізоване водовідведення. Від надходження заяви замовника до повного виконання робіт минає лише 3 дні.

4. Ми також якісно виконаємо для Вас ремонт насосного обладнання та запірної арматури, токарні, зварювальні та свердлильні роботи.

5. Фахівці нашого підприємства виконують проектні та будівельні роботи, якщо замовник бажає приєднатися до централізованих систем водопостачання та водовідведення.

Ці та інші послуги можна замовити у загальному відділі підприємства на 1-му поверсі або ж за тел. 45-22-55 (загальний відділ).

Водночас, якщо Ви хочете отримати якісні ковані вироби за індивідуальним дизайном і помірними цінами, звертайтеся до фахівців Водоканалу. Адже наші працівники виконують повний цикл робіт – від ідеї до результату. Телефон для довідок: (0472) 45-10-36.

Водоканал пропонує споживачам питну воду з артезіанських свердловин Соснового бору, глибина яких сягає майже 70 метрів. Кожна партія води перевіряється лабораторією підприємства. Воду можна придбати у мобільних точках продажу з автомобілів КП «Черкасиводоканал» біля житлових будинків та в магазині «Криниця» (вул. Ватутіна, 12 з 8.00 до 19.00).

На території нашого підприємства знаходиться магазин «Криниця». Де можна придбати продукти харчування та супутні товари. Також у продажу є лічильники для обліку води. Про це повідомляють у прес-службі КП «Черкасиводоканал».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 федор принципиальный 11.12.2015 09:58
Цитую Реаліст Комаров:
А на що вони ще здатні, як знову і знову піднімати тарифи на воду і каналізацію

Овчаренко поднял на 20 коп.за кубометр,а .....нко в своих лавках каждый день на десятки рублей,не говоря уже об яценюке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Реаліст Комаров 10.12.2015 21:51
А на що вони ще здатні, як знову і знову піднімати тарифи на воду і каналізацію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Олексій 10.12.2015 16:35
Чому Водоканал не здатен виконувати вимоги нормативно-правових актів стосовно проведення повірки квартирних лічильників води за їх рахунок (а не за рахунок споживачів, як зараз)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100