реклама

реклама

Колектив КП «Черкасиводоканал» направив відкритий лист-звернення до т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Владиславу Пустовару з метою зупинення масових крадіжок у місті.

У прес-службі комунального підприємства зазначають: ця проблема уже досить довго зберігає стабільний характер.

Як повідомив начальник центральної диспетчерської служби «Водоканалу» Тарас Гончаренко, ніяких тенденцій до зменшення таких випадків, на жаль, не помітно.

– Лише за минулий тиждень зловмисники викрали з мереж водовідведення 15 кришок люків, – розповідає він, – сума збитків від яких складає 40787,22 коп. З мереж водопостачання зникло 5 кришок люків, що становить 11667,46 коп. збитків для водоканалу. Разом викрадено 20 кришок, вартість яких 52454,46 коп.

«Черкасиводоканал» сподівається на самосвідомість місцевих громадян та закликає бути небайдужими: «Відсутність кришки люка – загроза, в першу чергу, для життя і здоров’я нас самих же. А про нашу безпеку ми повинні попіклуватися разом».

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Дописувач 24.12.2015 14:37
Пустовар біля кожного люка поліцейського не поставить, але саме поліція повинна провести наступні заходи: знайти крадіїв люків, встановити осіб, яким крадені люки збувались та притягнути їх до встановленої законом відповідальност і. Про це повідомити громаськість міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Семен 24.12.2015 13:59
А почему это Одарычевские лизоблюды молчат? Почему еще не написали что это Бондаренко виноват? Непорядок. Или обиделись что Одарыч киданул его пиарщиков на выборах? Или боятся что им не заплатят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Черкащанин 24.12.2015 12:00
Чому сектор комунікацій Головного управління національної поліції в Черкаській області жодного разу не повідомив про факти таких крадіжок та скільки відкрито кримінальних проваджень за останній тиждень, адже сума збитків не мала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100