Черкаський мандрівник-автостопер Нестор нагулявся Росією і вже планує повертатися додому. Про це він написав на своєму блозі.  Після того, як розчарувався у Монголії, разом зі своєю дівчиною Владою вони поїхали в Росію китайським потягом.    « Китайці більше години передивлялися наші паспорти і не вірили, шо така країна Україна існує взагалі. Ми навіть показали Україну на карті з детальним поясненням - ніякої користі, лише росіянки, котрі знали китайський, переконали провідників в наявності нашої країни на планеті», - пише хлопець.

У Росії вони поїхали на Щуче озеро до нового знайомого, якого знайшли по дорозі в Монголію. Він тоді запросив їх у свій кемпінг.

«Тут на озері неймовірно красиво, купа грибів, кедрів, ягід та іншого добра. Живемо в справжній монгольській юрті та паримося в справжній російській бані. По-тихеньку починаємо думати, шо в Монголії просто дарма витратили час», - ділиться враженнями Нестор.

Через два дні черкащани поїхали до Іволгінського дасану - центру буддизму в Росії.
Далі рухаємося до найбільшого буддиського храму в Бурятії та на Байкал.

Свою подорож стопер називає "автоспином"

Свою подорож стопер називає "автоспином"

«Там пречудово, крутили барабани, заходили в храми, кидали українські монетки біля алтарів, чим сильно здивували монахів - вони таких ще не бачили. А ще нас один монах запросив до себе, напої чаєм та дав купу печева і цукерок в дорогу» - пише черкащанин.

Після цього рушили до Байкалу. Під час грози промокли, бо ночували без наметів. Прихистку попросили в рибалок. Наступного дня були вже в Іркутську, звідки Влада полетіла в Москву, а Нестор продовжив свою мандрівку по Байкалу насамоті.

«Пiд час походу я дерся на скелi, ходив дикими мiсцями, падав з наплечником у Байкал, потрапляв в зливу та ще мав купу всяких цiкавих пригод. В середньому пiд час всього походу бачив одну людину в день. Мiсця абсолютно дикi, стежок майже не видно… На наступний день заглибився в лiс i знайшов багато лiсових ягiд, так об’ївся iх, що вже на ту смородину i малину не мiг дивитися… Назад до цивилiзацii вертався два днi в дощ уже знайомими стежками, назбирав величезний пакет кедрiв. Далi поїхав в Iркутськ, потiм в Слюдянку, i от тепер вже будемо вертатися додому», - описує завершення мандрівки черкащанин.

Фото обіцяє опублікувати вже коли вернеться до Черкас.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 saab 01.09.2011 08:31
Дімон, напиши щось про Урал. Як там щодо Індії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100