реклама

реклама

Директор Центрального відділення Черкаського ПриватБанку, роботу якого сьогодні заблокували близько 20 представників «Правого сектору», пообіцяв вирішити проблему одного з активістів протягом кількох годин. Доти «Правий сектор» стоятиме в черзі, перешкоджаючи роботі кас та доступу до банкомату. Про це інформує кореспондент «Прочерку».

Прес-секретар черкаського ПриватБанку Наталія Макаренко розповіла журналісту видання про ситуацію, що склалась:

- Робота банку заблокована бійцями «Правого сектору», клієнти не мають доступу до банківського обслуговування. Ситуація виникла зв’язку з тим, що один з представників «Правого сектору», пан Гоца не зміг зняти гроші з рахунку громадської організації. Причина в тому, що в банку є система обслуговування клієнтів, яка включає ідентифікацію клієнтів із заведення фінансового телефону. Це потрібно для того, щоб убезпечити клієнта від шахраїв. Клієнт відмовляється зробити телефон фінансовим. На нашу пропозицію взяти всю відповідальність на себе, він також відповів відмовою, - пояснила пані Наталія.

Натомість сам Андрій Гоца у розмові з директором Центрального відділення ПриватБанку Черкаської області Віктором Шуршиним розповідає:

«Громадська організація «Центр навчання та реабілітації добровольців» відкрила рахунок у ПриватБанку. Потім у громадській організації відбулась зміна керівництва. Після цього новий керівник не має доступу до рахунку. Всі документи були надані менеджеру. Далі нам чотири дні відмовляли у доступі до рахунку. Від мене додатково вимагають оформити картку на фізичну особу. Як приватна особа, я не хочу мати стосунки з вашим банком, - сказав Андрій Гоца.

Директор Центрального обласного відділення ПриватБанку Віктор Шуршин вибачився перед клієнтом та наголосив, що для вирішення неординарного питання потрібно звернутись до головного офісу у Дніпропетровську. Для цього, за словами директора, потрібно близько двох годин.

- Усі нестандартні процедури я маю погодити з Головним офісом. Це питання вирішиться, але я вважаю, не потрібно перешкоджати роботі банку і вдаватись до радикальних методів.

Натомість представники «Правого сектору» наголосили, що до остаточного вирішення питання, вони стоятимуть у черзі до каси та банкоматів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 семён семёнович 29.02.2016 10:43
Цитую черкащанка:
Где полиция так называемая, забздела?

Пачему полиция не идентификуваала других активистов. Народ должен знать своих "героев"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 бульба 29.02.2016 08:46
Коли ці дуті актівісти займуть місце на нарах за свої злочини? Чому вони можуть вриватись будь куди і їм ніхто зуби не рахує? За що живуть це кодло що вештаїться цілодобово й знищує Україну
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Язон 29.02.2016 00:41
Цитую Петрович:
А ви сходіть у Приватбанк і вирішіть якесь спірне питання на свою користь, на вряд чи без Правого сектора щось вийде.

Приходилось. Был случай с незаконным начислением процентов и пени на якобы непогашенный остаток кредита. После обращения в центральный офис Приватбанка все проблемы были сняты. В любом случае - если ТЫ потащил свои деньги в ЭТОТ банк - решай с ним свои вопросы так, чтобы другим гражданам проблем не создавать! Не Приватбанк виноват, что ПС назначил рулить волонтерскими пожертвованиями каких-то шаромыжников, которые сбежали, лишив организацию доступа к счёту. И уж совершенно ни при чём граждане, которым ПС создал проблемы в проведении банковских операций по их счетам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #11 Петрович 28.02.2016 21:29
А ви сходіть у Приватбанк і вирішіть якесь спірне питання на свою користь, на вряд чи без Правого сектора щось вийде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Патриот без истерик 28.02.2016 17:28
Пан Гоца. Ржач. Не хуже Грициана Таврического. Гуляй поле. ...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #9 what? 27.02.2016 11:03
тю, натиснули б на тривожну кпопку і хай би приїхали і всю ту компанію мордою в землю. Знали куди гроші несли, є десятки державних та приватних банків, самому не подобається приват, але за такі фокуси треба відповідати, бо завтра комусь із них здасться що його обрахували в супермаркеті, то що тоді? Будуть всіх людей виганяти звідти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 стабилизец 27.02.2016 09:58
как бы там ни было, но это работает. если бы общество не было таким инертным, организовано защищало свои права, а не курсировало по маршруту диван-холодильник, то и жизнь :-) была бы совсем другой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #7 черкащанка 26.02.2016 20:25
Где полиция так называемая, забздела?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Психотерапевт 26.02.2016 19:06
Цим хлопцям втрачати нема чого - безробітні і за копійки працювати не будуть. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 соратник Ленина 26.02.2016 19:04
Цитую прохожий:
Правосеки уже добралися до банків, мабуть наразі їм перестали давати на вулиці подачки, а жити за щось потрібно. Так, вони вирішили блокувати роботу банку та продавати місця у черзі до кас та банкоматів, одним словом займають рекетом.

Одни из моих лучших учеников - дальше будут мосты, вокзалы, телеграф. Ждите!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100