реклама

реклама

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренко прокоментував закиди громадської активістки Вікторії Феофілової стосовно «недолюстрованої» чиновниці ОДА Оксани Криницької.

– Оксану Криницьку було переведено на посаду першого заступника Департаменту агропромислового розвитку у серпні 2014 року. Через місяць вона пішла на лікарняний у зв’язку з вагітністю та пологами. А закон України «Про очищення влади» набув чинності у жовтні, – пояснив заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко. – Згідно з планом перевірок, затвердженим Кабінетом Міністрів України, відповідно до цього закону керівники структурних підрозділів місцевих адміністрацій мали проходити перевірку з березня 2015 року. А за місяць до цього чиновниця пішла у відпустку для догляду за дитиною, де й перебуває донині.

Як зауважив посадовець, Департамент агропромислового розвитку ОДА нещодавно реорганізували в управління, в результаті чого посаду першого заступника, яку обіймала чиновниця, ліквідували. Таким чином, Криницька перебуває у трудових відносинах з цим структурним підрозділом, проте не бере участі в управлінні державними справами.

– Як тільки вона вийде з декретної відпустки питання щодо її звільнення буде вирішено, – підсумував Сергій Миколайович.

Зазначимо, офіційну інформацію щодо посадових осіб кожного зі структурних підрозділів ОДА буде оновлено на офіційному порталі після остаточного їх реформування

реклама

Коментарі  

 
+1 #13 Благо 14.03.2016 22:21
Варто "слідкувати за руками",,,останнє, що залишилось у вас в арсеналі це взятися за декретчиків! Оце ЖІНКА!!! А може дійсно "нічого не відбувається рано чи пізно - все відбувається вчасно"?! Мені здається, що народжувати і годувати малечу - це блаженство, а зачипати людину в такий період життя, м"яко кажучи, не бажано! Перечитайте, Феофілова , уважно Л Костенко може хоч щось зрозумієте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Вова 14.03.2016 18:23
Цитую serenyty:
Viktorija Feofilova
11 березень
Отже, до питання "недолюстрованої " Криницької ....... Чи розумів Юрій Ткаченко що відбувається? Певна що так.

Щось не чутно Вашої позиції з приводу звільнення Коломійця! Як він себе вивів з під люстрації? Там не цікаво? А як він, в порушення всих законодавчих норм, подав на звільнення, згідно брєдового т.з. "Закону про очищення влади", дівчину в декретній відпустці! І її звільнили, реформатори ср...ні!!! За який кошт їй дитину на ноги ставити? Державі, та й таким як Ви ,- глибоко всерівно! Закони навчіться прописувати! Потім вступайте в полеміку! А для України краще - йдіть у декретну відпустку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 садівничок-чиновничок 14.03.2016 11:55
поясніть мені, чому овчаренко сидить в кущах квітів? Він з тими вазонками по всій облдержадмініст рації ходить, чи як?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 правда 14.03.2016 11:54
о! криницька в коментарях активізувалася!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Вадим 14.03.2016 11:51
Був якось на одному із навчань, яке проводила ця Феофілова із своєю так би мовити колегою... На жодне із запитань відповіді не дала. Крім того ще й із закону прочитити правильно не вміють. Куди ідуть грандові кошти??? Думаю люстрацію повинні проходити всі. В тому числі і такі, як Феофілова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Сором 14.03.2016 11:07
Це хто такий? Невже заступник губернатора? :lol: ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Мимикрия 14.03.2016 10:19
Для цього ця лапша ?
Папа "кашлянув" Тулубу щоб взяв її на роботу, папа "кашлянув" Ткаченку щоб залишиї її в ОДА.
І не варто з цього робити інформаційний привід, хіба що для того щоб папа прислав трохи "кашлю" для тих ЗМІ які звертають увагу на таку а-я-яй несправедливіст ь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Банан 14.03.2016 10:18
Цитую Громада:
Феофілова на що живеш? За які кошти?

Не знаю кто такая Феофилова, но если у нее есть темные места в жизни напишите, будем и мы знать. Но все-же. А не сказала бы Феофилова, то так бы паняночка и работала. Или у нас Закон только для рабочих и крестьян?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 serenyty 14.03.2016 09:47
Viktorija Feofilova
Хочете приведу приклад поведінки іншого керівника? У відомстві Владислав Пустовар дві працівниці теж знаходяться у декреті. Проте, перевірки по них проведені, і коли вони вийдуть з декрету, їх звільнять саме за законом про люстрацію. Неприємно, що доводиться робити закиди до молодої мами, але ще більш неприємно, коли дитина - це привід уникнути люстрації. І да, до речі, догляд за дитиною зовсім не завадив Оксані Криницькій балотуватися в обласну раду від "Опозиційного блоку" на минулих виборах.
Крапку в цій історії ставити рано. Я доведу їм, що вони не праві. Матиму нові відомості - одразу повідомлю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 serenyty 14.03.2016 09:47
Viktorija Feofilova
11 березень
Отже, до питання "недолюстрованої " Криницької, слідкуємо уважно за руками: у серпні 2015 її переводять на посаду заступника і через місяць вона іде народжувати дитину. А за місяць до початку перевірки - іде у відпустку по догляду за дитиною. Тепер її посаду ліквідували. Як стверджує Сергей Овчаренко "тільки вона вийде з декретної відпустки питання щодо її звільнення буде вирішено". Що це означає для Оксани Юріївни? Що звільнять її тепер не за законом про люстрацію, а з причини скорочення? Тобто, без заборони займати державні посади і зі збереженням відповідних виплат... тобто від ситуації чиновниця взяла максимум. І скажіть тепер, як це назвати, як не "виведення людини з-під люстрації"? Чи розумів Юрій Ткаченко що відбувається? Певна що так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100