Соснівська районна рада відмовляється передати печатку і штампи ліквідаційній комісії міськвиконкому. Посадовці райради посилаються на те, що така передача «є передчасною», мовляв, існує ухвала Вищого адміністративного суду України про перегляд справи щодо ліквідації районних рад Верховним Судом України.

У мерії ж заявляють, що такими діями чиновники Соснівської районної ради не лише порушують закон, а навіть «підставляють» своїх працівників. Адже через це загальмовується на невизначений термін процес звільнення і прийом на роботу працівників райрад, інформує прес-служба МВК.

Керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев повідомив, що міська влада вже звернулася до прокуратури міста. Адже відмова у передачі печаток і штампів ліквідованих підприємств і організацій є кримінальним злочином.

— Найцікавіше, що у цьому випадку з Придніпровською районною радою ми знаходимо спільну мову, а увесь процес колотнечі заводить «Соснівка», яка упродовж останніх кількох місяців методично «ставить палиці у колеса», то звертаючись до суду, то блокуючи роботу по ліквідації районних рад, — говорить Микола Кудрявцев.

За словами секретаря міської ради Віктора Горкуна, протягом року мерія намагалася йти на поступки райрадам. Міська влада пропонувала «Соснівці» і «Придніпровці» створювати районні адміністрації, головам райрад пропонували очолити ці адміністрації. Однак щоразу, як тільки вдавалося у чомусь досягти домовленостей, районні ради або зверталися до суду, або бойкотували роботу. На думку Віктора Горкуна, те, що зараз відбувається з неповерненням печаток, це затягування часу.

— Мені прикро. За що вони чіпляються — незрозуміло? Продовжити на 2-3 місяці своє існування? Отримати протягом цього часу зарплату з бюджету? А далі? Ми витрачаємо зараз мільйони гривень на утримання структур районних рад. Хоча могли б направити ці кошти на облаштування дитячих майданчиків, ремонт доріг, світлофорів, покрівель тощо, — зазначає Віктор Горкун.

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Фелікс 20.09.2011 18:47
Приміщення райрад - це приміщення органу державної влади.
Тому захоплення органу державної влади Одаричем, Горкуном, Кудрявцевим і депутатами міськради, які прийняли таке рішення - це кримінальний злочин, передбачений Ст.109 кку : "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади".
А-У-У!!! Прокурори області та міста Ліловий, Гармаш, начальник СБУ Криленко!!!
..........................
Ми годуємо вас і ваші сім"ї і тому вимагаємо терміново припинити в Черкасах захоплення органів державної влади та розкрадання комунального майна!!!
Черкащанам такі бездарі ..................не потрібні!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Депутат райсовета 20.09.2011 13:35
Ну, что за бредятина из уст руководства города? Сплошная юридическая безграмотность горисполкома налицо. И правильно, что обратились в прокуратуру, может там вам умные люди объяснят, что Закон нарушаете именно вы! Устроили рейдерскую атаку на районы. Ни в одном решении судов, даже в том, который вы как бы выиграли, не сказано, что райсоветы нужно или можно ликвидировать. Ликвидкомиссии придумали сами со всеми возможными и не возможными нарушениями Закона. А отдать вам сейчвс печать, всё равно, что выбросить в туалет. До решения Верховного Суда с вами на эту тему никто даже разговаривать не будет! Так что, "скаржтесь" на себя самих..... И не в бабле дело, а в принципе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #3 Тому що це є так 20.09.2011 10:44
Печатка і штампи Придніпровської районної ради у Гарбза, який є кумом Вітька Дубини
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Спортсмен 20.09.2011 10:31
Вже й Горкун активно підключився до справи знищення райрад. Не терпиться їм роздерибанити майно, яке ще залишилось у комунальній власності. Вам же кажуть, підождіть, дочекайтесь рішення суду. І причому тут звільнення працівників. Одарич же особисто обіцяв їм працевлаштуванн я. А міліонів у міськвиконкомі вистачає, тільки по господарському їх треба використовувати .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 ТорбаSean 19.09.2011 20:52
За бабло вони чіпляються, дядя Вітя, не клей дитину з себе..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100