Депутат Черкаської облради Михайло Мушієк звернувся сьогодні на сесії до прокурора області та керівника обласного управління СБУ з проханням пришвидшити розслідування фальсифікації виборів до облради.

– До мене звертаються сотні громадян з вимогою пояснити, до яких пір буде тривати розслідування фальсифікації виборів, які відбулися торік на Черкащині в ОВК, коли було вкрадено більше 4 тисяч голосів на користь партії Порошенка. Люди обурені таким повільним ходом розслідування! Люди вимагають покарати винних, вимагають законності і порядку! Люди кажуть, що хтось взяв хабара за те, що справа не розслідується. Багато хто звинувачує в злочині голову ОДА Ткаченка. І мені, як депутату, неприємно це слухати, – зазначив Михайло Мушієк.

Депутат заявив, що справа про фальсифікації – це своєрідний тест для правоохоронної системи Черкащини, який, на жаль, вона провалила.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 бульба 03.06.2016 21:17
Та ладно. Он прочерк недавно писав що в земельних ресурсах очільник погорівив на добрячому хабарі. Погорівив та й погорівив. Віддав хабар по призначенню в Київ та й керує далі. В Миколаївській обл. Зама губернатора на хабарі взяли, і норм буде Київських евробрехунами за що на вихідні відтянутись. Такої тотальної боротьби з корупцією Україна ще не знала. Таке враження що брехлива влада вирішила забрати хабарі всі на десять років вперед, щоб заступникам вже нічого не осталось, бо народ вже матеріально видихся під роль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #3 Карча 03.06.2016 16:51
Чиє б мичало!!!!!! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 Абрек 03.06.2016 15:40
Теж мені знайшовся борець за чесність і справедливість! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Цяця 03.06.2016 15:32
Більше ха...ів, ніж Мушіяка на бюджеты , не брала ні одна особа за всю історію Черкаської області. Так що "Спи спокойно наш дорогой друг" :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100