Смілянин Микола Тарановський винайшов розробив мотоцикл, який можуть використовувати Центри екстреноїмедичної допомоги. Про це у Фейсбуці написав громадський активіст Євген Глєбов.

«Відбулася робоча зустріч з директором мотоциклетної компанії ТОВ «Сміла - Мото», винахідником та автором розробки бойових, прикордонних та пожежних мотоциклів - Тарановським Миколою з міста Сміла», - написав Євген.

За його словами, смілянський винахідник використовує вже готові мотоцикли та переробляє їх з необхідними нюансами.

«За основу, для виготовлення власних мотоциклів він бере будь-який варіант чи то українського, чи то зарубіжного виробника та переробляє їх під модель спеціального призначення. В нього є певні напрацювання та «ноу-хау», які забезпечили б значну економію коштів у використанні та експлуатації мотоциклу. Перший підготовлений (з обладнанням та медикаментами) мотоцикл виїде на дороги міста Києва вже в квітні 2017 року. Планується, що служба екстреної медичної допомоги на мотоциклах буде працювати разом з Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. Тож, маємо надію, що незабаром Україна побачить мотоцикли екстреної медичної допомоги Тарановського на вулицях своїх міст», - зазначив Євген Глєбов.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 ОЛЕГ 04.07.2016 10:47
Чувак этот нормальный. Но материал попроще подавать надо,итак понятно,что это не ЗРАДА.Мамка моя врач,пойду костюм матациклетный куплю ей...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 За креатив пять! 03.07.2016 21:59
Учитесь иждивенцы! Мужик сам себе работодатель! Такой мацеклет, особенно зимой, когда завирюхами перемело по всей черкащине дороги, которых и летом то не былон, будэ як знахидка! А инвертор статического липестричества в генератор любого тока не думал он изобрести? Значит опоздал! Значит не знал, как решаються диферэнциальные уравнения фторой степени хранящие, в себе чудеса резонанса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100