реклама

реклама

Підприємці на чолі з Олегом Лисаком кілька хвилин тому зірвали засідання виконавчого комітету. Це відбулося під час розгляду питання щодо узаконення тимчасової споруди, що належить матері Лисака пані Світлані. Про це пише «Інфоміст».

На засідання виконкому запросили представника податкової інспекції, яка зазначила, що підприємець має 13 кіосків, у яких працюють усього шість працівників. Світлана Лисак заявила, що насправді має 11 кіосків і всі працівники є оформленими. Просто частина МАФів і, відповідно, працюючих, оформлені на її сина Олега Лисака.

– Жодних претензій до мене податкова ніколи не мала. Якщо вони є, я буду вирішувати їх у судовому порядку, – додала Світлана Лисак.

Натомість її син галасливо почав цікавитись, на яких підставах на засідання виконкому взагалі запросили представника ДПІ.

– Ганьба податковій! Вона не володіє інформацією! Всіх обманює тут, – емоційно закричав Олег Лисак. – Ми – громада, нам цікаво, скільки Шевченко (заступник міського голови, – ред.) заплатив податків. Нам цікаво, скільки депутати від БЮТ заплатили, коли їм кіоски роздавали по 20 штук… Нам цікаво, розкажіть!

Опісля в залі піднявся крик. Підприємці як метод боротьби вирішили використовувати сирену. Вгамувати підприємців не вдалося, тому перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко закрив засідання. Натомість його колега, заступник мера Ігор Коломоєць запропонував на наступне засідання запросити поліцію і притягнути до відповідальності Лисака за те, що той зірвав засідання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #13 андрій 11.07.2016 16:04
Цитую Даша:
Лисак молодець!!!!! Більше таких людей як він, може і жили б краще.

дайош на кожного мешканця по наливайці ім. Лисака.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Игорь 06.07.2016 23:03
Ляшко про киоски хорошо заметил :)
У нас тоже самое творится . Только другой партией :)

http://1vib.co.ua/index.php/uk-ua/polityka/item/liashko
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #11 Даша 06.07.2016 22:57
Лисак молодець!!!!! Більше таких людей як він, може і жили б краще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 олег 06.07.2016 15:28
Дивує одне, що простим людям не можна мати одного кіоска, а ці вмудряються по десять і більше мати, і це зрозуміло, яким чином, про те це вже питання до влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Любов Майборода 05.07.2016 19:02
Дяльність міської влади по наведенню порядку в місті варто підтримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 RATM 05.07.2016 18:55
Лысак молодец ! Тролль хохлов до поноса !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Дато Батоно 05.07.2016 17:50
Маленкий передел. Делайте всё откріто, бо дойдьот до большього шухера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 рядовий покупець 05.07.2016 16:56
Торгівці взяли верх і нічого їх не зупиняє. Знахабніли зовсім. Гребуть, гребуть - і ще мало. Все на мамах та на дядях, бо собі вже не влазе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 Черкащанин 05.07.2016 16:18
все будет хорошо если вопросы размещения споруд мафов торговли разной стихийной и любые другие многочисленные разрешения решался бы в открытом цивилизованном порядке когда любой громадянын в кратчайшие сроки по интернету подает заявление и получает разрешение или отказ!Как же это упростит всю эту оборудку з ришеннямы и мэрия отдохнет и будет работать для нас для людей! так это все обустроено в Канаде товарищ приезжал в гости и рассказал про технологию 21века ;) на сайте подал заявку и к вечеру на электронку получил дозвил! Просто и законно и без коррупции у всех съэкономлены нервы здоровье деньги :D ...А ребята молодцы! Не молчат бастуют и перекрывают улицы!Если их не слышат и шантажируют применением полиции против мирных людей. Властители в кабинетах позакрывались кондиционеры повключали и про народ думают тока в разрезе как выдоить изысканней! Надо их взбадривать и менять если несправляются тех кто будет за нас за народ. Ну это вообще в идеале...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Dirty Harry 05.07.2016 15:44
Перспективна ветка. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100