Тестом на професійність силовиків назвав перший секретар Національної спілки журналістів України, голова Черкаської обласної організації НСЖУ Сергій Томіленко їхню здатність оперативно розкрити вбивство журналіста Павла Шеремета.

«По факту сьогоднішнього вбивства очевидно, що і вітчизняні, і міжнародні медіа-організації вимагатимуть від влади оперативного розкриття обставин убивства Павла Шеремета. Це – тест на професійність силовиків. Але практика нерозкриття злочинів (безкарності) проти журналістів в Україні, на жаль, однозначна...», – зазначив Сергій Антонович.

Як відомо, сьогодні вранці в Києві внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» загинув в результаті підриву вибухового пристрою. Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин. Керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе наголосила, що розслідування загибелі Павла Шеремета є тестом на ефективність роботи поліції, а для неї особисто – і справою честі, оскільки вона добре знала журналіста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100