Одну з наймасовіших акцій черкаській опозиції вдалося провести навесні цього року

Одну з наймасовіших акцій черкаській опозиції вдалося провести навесні цього року

14 жовтня у День Святої Покрови, День козацтва та День УПА об’єднана черкаська опозиція планує провести акцію «Владу «донецьких» – до відповідальності!» Акція відбудеться на Соборній площі в Черкасах о 16-й годині.

– Об’єднана опозиція готувала акцію, вимагаючи звіту від місцевої влади щодо виконання ними зобов’язань, даних торік на виборах до місцевих рад. У жовтні саме минає рік після виборів. Ми пропонуємо депутатам від влади дати відзвітувати перед громадою! – наголосив координатор ради опозиційних сил Черкаської області Леонід Даценко.

Однак після нещодавніх подій у Києві, акція матиме й інше політичне забарвлення.

– Наші вимоги щодо відставки губернатора Сергія Тулуба і його донецької команди у звязку з засудженням Тимошенко мають перерости у вимоги відставки Уряду і Президента. Одна з ідей ,як вплинути на владу, – це організація зовнішнього і внутрішнього бойкоту! – сказав Леонід Даценко.

На акції буде і кілька сатиричних дійств. Так, опозиція покаже, як влада ремонтує дороги, відкриває вертолітні майданчики.

–Також маємо вручити ордени «Му-му» Тулубу і Одаричу за невиконання передвиборчих обіцянок, – підсумував Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 сусід 14.10.2011 22:00
Дуже тішить те, що ілюстрація осінньої замітки така весняна , ще й з підписом:"Одну з наймасовіших акцій черкаській опозиції вдалося провести навесні цього року". От би ще взяти в лапки оте про опозицію, а у кінці речення після коми дописати "остання".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Володимир 13.10.2011 14:45
Не потрібно віддавати ордени, залиште їх собі. Найбільше вони пасують саме Даценку і його оточенню, тому що крім "му-му", тобто, коров"ячого мичання за своє життя вони нічого зробити не спромоглися. Аппааааазіція, блін.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Лёня 12.10.2011 14:19
"Також маємо вручити ордени «Му-му» Тулубу і Одаричу за невиконання передвиборчих обіцянок"

а Юле? О ней что, совсем забыли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100