реклама

реклама

Сергій Яковенко, який очолює Черкаську обласну організацію Всеукраїнської ГО «Автомайдан», під час учорашньої прес-конференції розповів, чому вирішив піти у політику.

Яковенко2

Нагадаємо, пан Яковенко погодився очолити облорганізацію партії Михеїла Саакашвілі «Рух нових сил»

– Я представляю на Черкащині партію, яка буде офіційно зареєстрована найближчим часом. Це «Рух нових сил», що його очолив Михеїл Саакашвілі, – зазначив Сергій Яковенко. – Пропозиція взяти участь у партійній роботі надійшла нам ще влітку: до Черкас приїжджали Давід Сакварелідзе і Денис Бродський, які безпосередньо займаються кадровим підбором і об’їхали всі регіони. Вони запропонували нам будувати цю партію в Черкаській області.

Як зазначив Сергій Григорович, він пристав на цю пропозицію, оскільки присутність лише у громадському секторі не дає суттєвих важелів впливу на владу заради активізації реформ.

– Запроваджувати якісь позитивні зміни в країні можна тільки будучи при владі. Тому ми погодилися, і нині я є офіційним представником і керівником ініціативної групи зі створення обласної організації партії. Коли партію буде зареєстровано, почнеться процес реєстрації обласних, міських, районних організацій, – повідомив Сергій Яковенко.

Він зазначив, що для нього партійна робота не суперечить громадській діяльності в ГО «Автомайдан».

– Наша громадська робота, її результати – це причина того, чому нас помітили і запросили, – вважає пан Яковенко.

Раніше Сергій Яковенко не був у жодній політичній партії та не брав участі у виборах. Партія Саакашвілі декларує, що залучатиме до політики «нові обличчя», не заплямовані корупційними зв’язками та участю в одіозних політичних силах (Партія регіонів, Комуністична партія тощо).

– Поки що я поєдную громадську роботу із партійною. Зараз погляди і напрямки діяльності «Автомайдану» повністю збігаються із поглядами і напрямками діяльності новостворюваної партії. Як буде далі – подивимося. «Автомайдан» – це організація, яка має в Черкасах 50 членів, і не всі йдуть у політичну силу. Декого ми не запрошуємо, дехто вагається. На цей момент ввійшли в ініціативну групу партії лише 11 осіб, – додав пан Яковенко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 ХМ 30.11.2016 13:07
Цитую Эксик:
Он работал в налоговой милиции. Реальном карательном органе при власти Яныка!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! /////////////////////



НУ як работав.... в штабі своїх зливав - тепер получається боровся)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Kaban 29.11.2016 23:06
Сергій Григорович (як ВЖЕ до нього поважно звертається "Прочерк"), останні два роки, мабуть, всю свою підполковничу пенсію (податкового міліціонера), жертвував на нужди Автомайдану!!! Чи за які ж кошти вони функціонували ці два, з гаком, роки ???!!! А в цей час його близькі чекали, коли ж він одумається і почне носити ту пенсію в сім'ю, а не своїм голодним активістам ! Виходить, що час настав ? Яковенко і Ко, озвучте свої справжні джерела доходів, що дозволяють вам втримувати ваші сім'ї !!! Досить вішати лапшу, як сьогодні модно у нашої влади, і прикриватись своїми недолугими лозунгами, від яких майже всіх аж тошнить! До офіцерської честі не закликаю (як випускника військового училища), бо маю сумнів, що вона у вас є!!!
І ще,- НЕ бажаю вам успіху на партійній і політичній ниві !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Эксик 29.11.2016 16:15
Он работал в налоговой милиции. Реальном карательном органе при власти Яныка!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! /////////////////////
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Знаючий 29.11.2016 14:46
А ви спитайте в Яковенка, де цей активіст був при владі ригів. Відповідь буде цікавою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Семен 29.11.2016 14:31
Мог бы и не оправдываться все все давно поняли.
Бабки решают все.
Кто следующий? Укроп переметнется, тот на деньги падкий, ну и ПВД досыпется окончательно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Эксперт 29.11.2016 14:18
Революционеров ни в коем случае нельзя допускать к власти. Они есть по сути и натуре своей разрушители. Они борятся не потому что хотят лучше, а потому что надоело старое. Они по сути не созидатели чегото нового, они просто крушители стьрого. Потому и делают революцию одни, а управляют другие. Потому всегда революционеров со временем с власти вытесняли.

Серега, занимайся автомайданом. Там у тебя более менее распущены руки. В политике ооочень много условностей и сдерживающих фаторов.... это не твое.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100