Політолог називає черкаського губернатора "стародонецьким"

Політолог називає черкаського губернатора "стародонецьким"

Політолог Вадим Карасьов, коментуючи інформацію про те що  черкаський губернатор Сергій Тулуб може очолити Крим, зазначив, що Тулуб не належить до жодного з кланів Партії регіонів.

 «Тулуб – він нічий. Він «вугільна» людина, «стародонецький». Він не раз був міністром вугільної промисловості, при Кучмі був в РНБО. Він був добре пов’язаний із Януковичем, коли той був губернатором Донецької області. Він явно не з кола Льовочкіна-Хорошковського і не з клану Ахметова. Це автономний боковий персонаж донецького клану. Він не дозволить жодному з кланів президентського оточення «взяти Крим», - вважає політолог.

Також, в коментарі Карасьова, який опублікований на сайті Інституту глобальних стратегій, експерт говорить про кадровий голод в Партії регіонів, свідченням якого є обговорення кандидатури Тулуба.

«Це говорить про те, що з кадрами повний завал. Не може один клан заповнити кадрами всю Україну. Причому коли немає командної гри, то навіть введення сильних дублерів не міняє малюнка гри. Я тут не бачу якоїсь великої логіки», - відзначає політолог.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 sergo 15.11.2011 23:05
«Тулуб не належить до жодного клану»-ну просто ангел?карасев точно бредит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Поінформоване джерело 04.11.2011 11:40
Дивно - що значить "нічий"? Віктора Федоровича - персональний. Чи може, хтось смішний вважає,що тому персонально підпорядковані і всі відгалуження "донецьких"? Та ні - власну думку мав Кушнарьов, в меншій мірі "незалежну", але мав Джарти, досі має Ахметов...
"Нічий" у партії - це Олійник, вся місія якого зводиться до того, щоб лапку піднімать на "нєугодних". Нікому не потрібний - бо кожен зі справжніх "фігур Донбасу" дорожить тим, що залишилося від рейтингу ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100