krine «Лава запасних у влади Януковича коротка до неможливості. Хоч уболівальників на поле запрошуй», - пише у публікації «На великій повітряній кулі» впливова журналістка газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова.

 Як приклад кадрового голоду на найвищому рівні автор наводить ситуацію з пошуком заміни на посаду прем’єр-міністра Криму. «Канди­дати, що підбираються з тієї ж діючої обойми, пручаються: категорично відмовився Борис Колесніков; як може опирається Анатолій Могильов; чіпляється за свіжо­пущене черкаське коріння Сергій Тулуб; не рветься в Міністерство оборони Микола Литвин; скептично до привітань із призначенням у Мінкульт ставиться Ганна Герман тощо. Януковичу є кого замінювати, але немає на кого», - наголошує Юлія Мостова.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 sergo 07.11.2011 22:12
наверно барин доволен холопом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Оксана Колісник 07.11.2011 15:36
Так чому і не опиратися? Тільки всі схеми поналаштовували , тільки потоки відрегулювали, ремонти в кабінетах поробили, крісла до ну до той... притерли, і що, знову кудись? Знову комусь "роги" ламати, домовлятися, вираховувати і відраховувати, ночі не спати, вертикалі і горизонталі шикувати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100