реклама

реклама

Учорашній дощ перетворив тротуари на суцільну ковзанку. У таку погоду зазвичай спостерігають різке збільшення кількості травмованих, говорить завідуючий міським травмпунктом Віталій Григор’єв. Про це пише «Інфоміст».

images

– У таку погоду кількість звернень до травмпункту зазвичай зростає до сотні. Учора ж зафіксовано 46. Це – не більше середньостатистичного показника, – розповів Григор’єв.

Звертались учора із забоями, переломами і вивихами. Лише незначна частина травм була отримана унаслідок падіння на тротуар, наголошує лікар.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 пенсіонер 09.12.2016 23:05
Це змова!встановлю ють ялинки а про зупинки,переход и ніхто не дбає!а тим часом вартість операціі переламаноі кінцівки сягає від десяти мінімальних пенсій :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 федор принципиальный 09.12.2016 12:44
Вспомните,как некоторе время тому чинуши всякого ранга били себя в грудь,снимали себя на фоне снегоуборочной техники,клялись ,что используют выделенные средства грамотно,а зима ведь еще не началась,а почему бы этих деятелей не заставить вернуть в казну взятые ими деньни или бортник уже купил себе путевку на Гаити ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Черкащанка 09.12.2016 11:35
На зупинці "Любава" вчора була просто ковзанка. На плитці, якою викладена зупинка утворився суцільний льод. Невже адміністрація ТЦ "Любава" не могла чимось посипати тротуар? Чому така байдужість проявляєть щорічно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100