реклама

реклама

Зловмисниками, які напередодні Нового року пошкодили в Умані християнське розп’яття, виявились троє осіб, двоє з яких, рідні брати, – громадяни держави Ізраїль, особа третього встановлюється. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 161 Кримінального кодексу України та особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, інформує сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Хрест

 

Як раніше повідомлялось, у переддень Нового року в місті Умань було скоєно зухвалий злочин – пошкоджено гіпсове розп’яття Ісуса Христа, встановлене на дерев’яному хресті, який знаходився біля місцевого ставу. Інформація було відразу зареєстрована, на місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Главку поліції.

Враховуючи, це вже вдруге протягом місяця чиняться незаконні дії, які призводять на розпалювання релігійної ворожнечі, встановлення та затримання зловмисників причетних до даного кримінального правопорушення стало справою честі для працівників поліції. Відразу було прийнято рішення про створення з числа співробітників Уманського відділу поліції слідчо-оперативної групи, яка займалася виключно даним кримінальним правопорушенням. Незважаючи на те, що до Нового року залишалися лічені годин, було піднято практично весь особовий склад місцевої поліції, який розпочав проведення комплекс оперативно-пошукових заходів і вжиті міри принесли позитивні результати. Протягом декількох годин копіткої роботи правоохоронці відшукали молодиків, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Ними виявились два брати 18 та 16 років, громадяни держави Ізраїль. На даний час тривають заходи по встановленню третьої особи, яка причетна до даного правопорушення.

Особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За вчинення таких дій передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Також варто зазначити, що працівники поліції продовжують проводити комплекс заходів, спрямованих на встановлення осіб, які 21 грудня минулого року вчинили незаконні дії на могильному комплексі цадика Нахмана та за фактом яких продовжується розслідування кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

реклама

Коментарі  

 
+6 #7 Петрович 04.01.2017 08:33
Про те що вони гості забули і араби, які терроризують Європу, а у них з іудеями семітське коріння.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Уманский Еврей 04.01.2017 03:46
Если эта тройка действительно сделали этот акт, то конечно их надо наказывать. Но, что то у меня есть сомнения. Как их вычислили, свидетели, видео запись, кто настучал? Почему никто не арестован за нападение на синагогу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Хмельницкий 04.01.2017 02:18
Цитую Коля:
Громадяни Ізраїлю забули що вогни в гостях.

Коля не смеши так :D Это они тут в гостях ,это ты тут в гостях! В Раде сидят твои правители и почти у всех у них гражданство Израиля - США ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Регіональна Тальнівщина 03.01.2017 23:52
Цитую Коля:
Громадяни Ізраїлю забули що вогни в гостях.


це дуже спірне питання - якщо президент, прем'єр, найбатші люди країни, а також більша частина ВР - це євреї. Тому й хасиди роблять все що їм подобається, знаючи що аборигени не зможуть їм нашкодити без страшних для себе наслідків

а чому так сталося - треба питати не депутатів, а своїх батьків, батьків і дідусів, що тримаючи в кишені дулю для своїх дітей та онуків дозволили привести до влади нечесних людей та війну в країну
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 язон 03.01.2017 21:33
То закрыть их на пару лет на нашей зоне - щарекутсяы в чужом доме гадить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 Ох 03.01.2017 20:33
Цитую Коля:
Громадяни Ізраїлю забули що вони в гостях.

Помиляєшся Коля, тому що вони вважають що ми живемо на тимчасово окупованій території яку відібрав у них Святослав у 964 році.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Коля 03.01.2017 15:57
Громадяни Ізраїлю забули що вогни в гостях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100