реклама

реклама

Два підприємства, які планують виробляти олію, повинні незабаром активно запрацювати в Золотоноші. Про це під час прес-конференції у п’ятницю повідомив міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський.

0y8so6m4 – Слава Богу, вони пройшли важкі етапи підготовки до роботи. Одне з них – підприємство ТОВ «Красногірський олійний завод» – вже розливає олію. Його бутильована продукція продається в українських торговельних мережах та за кордоном. Я сподіваюся, що й друге підприємство дасть свою першу продукцію вже з урожаю цього року, – зазначив Віталій Олександрович.

На думку пана Войцехівського, українська олія (і соняшникова, і ріпакова) на світових ринках довела свою якість і витісняє пальмову олію.

– Й не дарма: в різних країнах світу дедалі активніше слідкують за своїм здоров’ям, тому намагаються купляти найбільш якісний товар. Для нас це – дуже добре, – наголосив міський голова.

За словами Віталія Войцехівського, обидва ці підприємства, навіть ще не розгорнувши роботу, вже беруть активну участь у житті міста, зокрема, виділяють кошти на благоустрій та соціальну сферу Золотоноші.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100