реклама

реклама

Сьогодні, 24 січня, відбулося урочисте підписання Меморандумів про співпрацю між представниками 14 об’єднаних громад та компанією SKL International щодо створення в цих громадах центрів надання адміністративних послуг.

index

Під час заходу заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Чуприненко подякував представникам міжнародної та донорської спільноти за підтримку важливих демократичних перетворень в країні. «Одним з головних завдань децентралізації є створення комфортного і безпечного середовища для життя людей в країні. І сьогодні відкривається нова сторінка нашої співпраці у цьому напрямку. Впевнений, що налагоджена робота ЦНАПів в цих об’єднаних громадах стане прикладом для інших та продемонструє можливості реалізації реформи заради інтересів людини та громади», - сказав Роман Чуприненко.

У компанії SKL International зазначили, що в рамках меморандумуу цих 14 об’єднаних громадах до кінця року передбачається ремонт і обладнання Центрів адміністративних послуг, а також навчання відповідних фахівців та інформування населення про діяльність ЦНАПів. Загальний розмір фінансування складає 800 тисяч євро.

Серед таких громад одна з Черкащини – це Єрківська об’єднана громада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100