реклама

реклама

В територіальний сервісний центр МВС міста Черкас звернулася 23-річна молода жінка з приводу зняття з обліку придбаного нею автомобіля. Дівчина отримала право розпоряджатися автомобілем «AUDI 100» на підставі доручення, але вирішила зняти його з обліку і переоформити на себе.

Однак, як це нерідко буває, під час проведення огляду співробітниками сервісного центру МВС разом з працівниками експертної служби було встановлено, що номерний майданчик кузова на «AUDI» локально вварений, а номер двигуна взагалі знищений.

На місце події було викликано фахівців відділу поліції ГУНП в Черкаській області. По даному випадку проводиться перевірка.

Не поталанило з переоформленням автомобіля Mercedes-Benz і жителю міста Боярки Київської області, який звернувся 20 січня до сервісного центру Черкас. В ході перереєстрації транспортного засобу працівники центру, спільно з фахівцями експертної служби МВС також виявили, що номерна панель кузова автомобіля, разом з суміжними його деталями, вварена в кузов з іншого транспортного засобу.

І в цьому випадку для з`ясування всіх деталей на місце події було викликано правоохоронців, які і з`ясують всі обставини.

Автомобілі  затримано, матеріали зареєстровано в журнал єдиного обліку надходження повідомлень.

Про це повідомили в сервісному центрі МВС Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100