Майже 700 мільйонів гривень податків і зборів надійде (збір) до зведеного бюджету від Черкаської області у січні за розрахунками фіскальної служби. Це удвічі більше в порівнянні з січнем минулого року. На сьогодні збір податків перетнув півмільярдну позначку і становить 534,1 млн.гривень.

Очікуваний збір до загального фонду державного бюджету – 377,8 млн.грн. До місцевих бюджетів надійде 312,9 млн.грн., тоді як за січень 2016 року місцеві бюджети отримали у 1,5 раза менше – 214,2 млн.грн. Також очікується 194 млн. гривень єдиного соціального внеску. Про це поінформував начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

Він відмітив, що фіскальна служба Черкаської області забезпечує стабільне надходження податків до бюджетів і позитивну динаміку надходжень. В умовах реформування та скорочення чисельності працівників та незважаючи на перехід з початку минулого року великих платників на облік до центрального офісу великих платників податків, ДФС в області за минулий рік фактично забезпечила виконання тринадцяти місяців. За 2016 рік до зведеного бюджету зібрано 7,2 мільярди гривень податків і зборів, додаткові надходження зведеного бюджету склали 500 мільйонів гривень. А місцеві бюджети за минулий рік отримали додаткових 1,3 мільярди гривень податків.

Керівник фіскальної служби області подякував платникам за сумлінне ставлення до сплати податків і відмітив, що в свою чергу головне управління у зв’язку із змінами до податкового законодавства оперативно і широко доводить до платників податкові новації – 2017. «Ми перші в Україні провели безкоштовний навчальний вебінар з коротким оглядом чотирьох законів, якими внесені зміни до Податкового кодексу. На сьогодні уже проведено 7 надзвичайно актуальних безкоштовних вебінарів, які уже мають сто тисяч переглядів. Ми перші, хто запустив сервіс онлайн-відповідей для платників і на сьогодні обслуговуємо усіх бажаючих та відкриті для кожного платника за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та на каналі «Допомога платнику» в YouTube», – заявив Максим Криштопа.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100