реклама

реклама

В містечку Христинівка на Черкащині в місцевому караоке-барі група осіб 14 січня вчинила справжній дебош та чинила спротив працівникам поліції. Про це інформували ЗМІ. У конфлікті був помічений брат міського голови Христинівки – Василь Наконечний.

Сам міський голова Христинівки Микола Наконечний у коментарі «Прочерку» відкинув звинувачення в адресу брата, наголосивши, що відео є змонтованим.

– Ніякого інциденту не було. Це політичне замовлення моїх опонентів, яке тепер роздмухують. Мій брат проходить як свідок, бо дівчину била інша людина. А відео, що поширюють, змонтоване з двох частин. Перша частина – те відбувалося 8 числа, а не 14-го. І там інша людина била ту дівчину. А певні особи змонтували це відео як таке, що відбулося 14 січня. Це була спланована провокація поліцейськими правоохоронними органами, які на сьогодні просто хочуть повалити місцеву владу. Але нічого в них не вийде! Я ж теж не сидітиму на місці. Якщо вони таким чином мені хочуть оголосити війну – питань нема! – заявив Микола Наконечний.

Він зауважив, що хтось цілеспрямовано «ліпить» у відео його брата, показуючи в невигідному світлі.

– Зараз мій брат удома. Він був затриманий на три доби, але рішенням суду відпущений на поруки. Зараз має бути апеляція з боку прокуратури. Ми чекаємо апеляції. А поки брат вдома з родиною, – сказав Наконечний.

реклама

Коментарі  

 
0 #25 Vados 10.02.2017 01:07
За Василя Наконечного потрібно збирати майдан брати вила і не дати зруйнувати чесне обличчя Христинівки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #24 Vados 10.02.2017 01:01
Люди добрі нікого не слухайте... якщо хтось хоче до влади то так і скажіть, не потрібно пускати пиль людям в очі Наконечні для Христинівки роблять все можливе, сповніт шо було в Христинівці до появи Наконечного, правильно гадюшник але навели порядок і підтримують саме Наконечні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #23 Громадянин 31.01.2017 13:29
Покидьок, який бив жінку і плював на неї, коли вона була в безпорадному стані, має відповісти по всій суворості ЗАКОНУ! Крапка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #22 Cremen 31.01.2017 12:57
Повністю підтримуючи Вас Анна, але ви судите поведінку всіх, то ж на відео видно, що саме Василь піднімає жінку, приводить її до тями, а також намагається припинити бійку, ми ж зараз розбирається не саму ситуацію, а родича мера, про якого всі говорять. То якщо по справедливості, то чого цей інцидент приписують Наконечним, а не Тиграну, який так мерзотно себе веде, саме Тигран плював та бив жінку.
А якраз Наконечний і допомагав тій жінці, там все видно. А за Тиграна ніде ні слова, отож очевидно, що цей інцидент роздувають проти мера, а якщо по справедливості судити, то цей позор стосується іноземних лиць проживающих в нашій країні, жінку -Вірменії ніколи б не вдарили і не плювали на неї, а українку залюбки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #21 Анна 31.01.2017 11:11
Жодна людина немає право на таку поведінку! Ця компанія вела себе як звірі за що кожен із них повинен відповісти, а особливо той хто плював в обличчя непритомній жінці ! Як людина я розумію мера, він стоїть на захисті своєї родини...та як жінка і мати вважаю що таких людей потрібно тримати в відведених, далеких місцях подалі від нормальних людей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #20 Cremen 31.01.2017 08:36
Той хто на відео б'є жінку та плює на неї, то ж то не Наконечний Василь. І чомусь на заголовках до відео пишуть "развлечения мера" до чого він там, взагалі не зрозуміло, хоча..зрозуміло, що хтось такими методами дуже хоче навредити меру, та прийти, не доведи Боже, до влади.Жодного разу я не чув і не бачив, щоб такі підлі трюки використовували покійний Микола Петрович чи теперішній мер Микола Миколайович, бо це люди діла, а не слів. І скільки я пам'ятаю, то Наконечні завжди стикаються з подібними гадостями. І чомусь ніхто не говорить скільки молодий мер зробив для нашого міста, і згадайте якою Христинівка була 10років назад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #19 Masha 30.01.2017 23:12
Если быть объективными, то на видео видно что Наконечний не бил женщину, а напротив, поднимал её и приводил в чувства, что он противозаконног о сделал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #18 Vita 30.01.2017 23:04
Дивлячись на Наконечних, то зовсім не віриться, що вони вживають наркотики, спортсмени з дитинства, а ко.....юки якраз і є амфітамінщики страшні, ще й розплідник наркоманів відкрили "йо-ма-йо називається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #17 Правда 30.01.2017 22:59
Скрипчинська і ковбасюка ви не задовбались ці фейкові коментарі писати? Да ковбасюк, ти як ніхто за квартиру Василя знаєш, бо ж саме ти привіз того полоумного діджея до його будинку палити. На рахунок "хто тупий" то тупішого керівника на планеті не було ніж ти і саме через це тебе люди ВИГНАЛИ, от ти і бісишся. А що стосується посадок, то особисто сам бачив, як чоловік скрипчинської на прицепчику дрова виводив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 Патріот Христинівки 30.01.2017 12:42
Отже коля чекає апеляції прокуратури до суду який відпустив його брата на що апеляція ? На те що відпустили ? Вірно коля треба було браиа посадити !!! Який тупий мер і той піарщик що писати статті :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100