реклама

реклама

На сьогоднішній прес-конференції голови Черкаської облради Олександра Вельбівця деякі журналісти цікавилися його стосунками з «батьківщинівцями», які були одними з найбільших противників призначення Вельбівця на посаду.

– У нас ділові стосунки. Я демонструю свою прихильність до депутатів, до їх проблем, як голова обласної ради. Я давав з цього приводу присягу, щоб рівно працювати з кожним депутатом. Та, хто цікавився, той знає, що ми з Михайлом Мушієком, зокрема, були конкурентами в межах одного виборчого округу. Тож ті процеси і дебати під час виборчих перегонів не могли так просто розірватися на початку роботи каденції обласної ради. На мій погляд, з боку мого конкурента були застосовані не зовсім толерантні методи для досягнення перемоги. але абстрагувався від цього. Зараз я маю з усіма депутатами спільно працювати на результат, –зазначив Вельбівець.

DSC_0184

Разом з тим, він відмітив, що Мушієк постійно намагається продемонструвати своє невдоволення роботою Вельбівця як голови облради.

– Це його право. Не всі ж схвально оцінюють мою роботу і підтримують як керівника. Та це нормальний процес. Головне, щоб критика моєї діяльності була конструктивною і аргументованою. Насправді, ми з «батьківщинівцями» ведемо нормальні ділові відносини. І навіть в голосуваннях вони готові підтримати найбільш важливі питання, що стосуються життєдіяльності області.

Олександр Вельбівець також відповів на запитання журналістів щодо основного закиду з боку опонентів, нібито він  був членом Партії регіонів.

– Михайло Григорович пробував застосувати цю тематику впродовж виборчої кампанії. Нав’язати це виборцям округу. але це було складно зробити і не спрацювало. Бо я народився в межах того округу і всі мене там знали з дитинства. Тому щось приховати було складно. І мене всі знали. Тоді була спроба нав’язати цю інформацію щодо мене на рівні області, коли мене обирали головою облради. Були спроби демонструвати якісь документи, які нібито засвідчували мою причетність до Партії регіонів. Та я звертався у СБУ, Нацполіцію. Жодної інформації про моє членство в партії не знайшлося, хоч були опитані і керівники районних організацій. Тож ніхто мене туди не приймав і ніякої участі в заходах цієї партії я не брав. Тож вважаю такі компромати щодо мене примітивними і не хотів б знову це все пояснювати, – зазначив голова облради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Лисийнянин 28.02.2017 19:06
Цитую Лисянин:
Щодо причетності до Партії регіонів... як Вельбівець зможе пояснити, що він три місяці працював очільником Лисянського аналітичного відділу партії регіонів з зарплатнею в 8000 грн. (і це в 2013році)???

Тому правильно було б його запитати: Чи писав він заяву на вступ до партії регіонів ???

Правильно було б запитати і Мушієка, чому на його сторінці в Однокласниках кожне друге його фото з кумом Олійником. А раз так, то вони брати з Вельбівцем :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Лисянин 28.02.2017 17:21
Щодо причетності до Партії регіонів... як Вельбівець зможе пояснити, що він три місяці працював очільником Лисянського аналітичного відділу партії регіонів з зарплатнею в 8000 грн. (і це в 2013році)???

Тому правильно було б його запитати: Чи писав він заяву на вступ до партії регіонів ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Черкащанин 04.02.2017 18:24
Якщо Мушієкові хаотичні забудови не припинять, він перетворить Черкаси на бетонно-цегляний мішок, Очі Міші запливають від бажання нагребти побільше грошей і заставить висотками кожен клаптик землі у місті :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Чигирин 04.02.2017 12:10
Депутати Мушієки зараз "притихли", що в облраді, що у міській раді. Іх не чути, бо ніколи язиками теліпати. Влада зараз у місті фактично під ними, обласна закрила очі взамін на припинення травлі голови облради. От і балабасить колишній прапорщик і бізнесмен автостоянкового бізнесу тепер "Сімейні квартали", соромязливо прикриваючись дружиною. Подейкують, що і у Соснівці пропихування скандальної забудови його рук діло. Якщо, ні, то чому міська влада держе у таємниці прізвище забудовника, який хоче озолотити черкащан. Знову Хмельницька будівельна компанія, а ключи від квартир буде вручати дружина Мушієка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100