реклама

реклама

Директор департаменту охорони Черкаської міськради Олег Стадник закликав керівників міських лікарень активізуватися і почати набір потенційних клієнтів, з якими укладуть угоди. Про це він написав у Фейсбуці.

«Сімейні лікарі працюють у всіх дорослих поліклініках міста. Загалом таких посад 136. Із січня 2017 року ці поліклініки реформовано у Центри сімейної медицини. Директор П ятої поліклініки працює на випередження, лікарі його закладу уже почали набір потенційних клієнтів з якими укладуть угоди. Чого чекають інші? Мабуть, з моря погоди… Пора усвідомити, що розпочинається конкурентна боротьба лікаря за пацієнта, а пацієнта - за лікаря. Марафон розпочався, не засиджуйтесь на фініші. Угода з лікарем, електронна карта пацієнта, електронна реєстратура – це рубежі, які долає реформа первинної допомоги в Черкасах. Реформи лише декларуються на олімпах влади, реалізуються внизу, коли співпадають вектори бажань громади та очільників міста», - зазначив Стадник.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 федор принципиальный 03.02.2017 22:43
Господи Стадник,где противогриппозн ая вакцина ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Мудрагель 03.02.2017 14:00
Я канешно діко ізвіняюсь, але якщо поліклініки реформовано у Центри сімейної медицини, то посада Стадніка нам уже і не потрібна, будемо економити, правда ж ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 олег стадник 03.02.2017 12:02
Ви не за адресою, пані.Розпорядник коштів по міській програмі профоглядів осівітян ваш департамент освіти.гроші там,угоду про оплату з поліклінікою укладають там.Хочете деталей, звертайтесь до своїх керівників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ольга 03.02.2017 09:33
А чому Ви пане Стадник не думаєте над тим, що працівники шкіл не можуть пройти медичний огляд, бо не перерахували в поліклініку коштів, що з цим робити? Люди ідуть в ІІІ-ю поліклініку, а їм відмовляють, бо не перерахували коштів. Потрібно про це подумати Дякуємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100