реклама

реклама

Самовільно встановлені павільйони біля Черкаського драмтеатру по вул. Дашкевича тимчасово "переїдуть" на саму площу Шевченка – перед фасадом театру. Переноситимуть споруди у ніч з 3 на 4 лютого. Про це у коментарі vikka.ua повідомив заступник міського голови Геннадій Шевченко.

kiosk-kvitkovyj-710x434

"Павільйони будуть перенесені на площу перед фасадом, оскільки це територія обласної ради. Там вони пробудуть до 14 лютого, доки не розпочнуться роботи з реконструкції площі. Потім їх звідти демонтують", – розповів він.

За словами Шевченка, підприємець ні з ким не погоджував встановлення цих споруд, а коли міська влада планувала їх демонтувати, він прикрився групою людей, які завадили знесенню павільйонів.

"Тоді ми тимчасово вирішили піти на поступки. Зараз буде зноситися паркан перед драмтеатром і ці споруди тимчасово перенесуть до фасаду. Бо якщо вони лишаться там, де вони зараз, то їх ніхто ніколи не прибере", – зауважив заступник мера Черкас.

Він наголосив, що обласна адміністрація і міська рада разом відповідатимуть за демонтаж цих споруд, адже проект реконструкції площі перед драмтеатром – спільний.

Нагадаємо, 1 лютого біля будівлі драмтеатру з’явилися нові тимчасові споруди. Їх самовільно встановив приватний підприємець, який на тому ж місці має квіткові павільйони.

Вже наступного дня заступник міського голови Геннадій Шевченко дав доручення керівникові управління інспектування терміново демонтувати споруди.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #22 Беззуба влада!!!!! 06.02.2017 12:21
А зараз на якийсь час давайте спотворимо центр міста на догоду якомусь Чернявському. Зараз узагалі ганьба. Театр хоч і погорілий кращий за ці сарайчики що його зовсім закрили!!!!!!!! !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #21 че 05.02.2017 12:59
Нажаль, областная влада самоусунулась від усього, ока государєвого в Черкасах немає, містечкові фєодали що хотять те й роблять!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #20 Светлана 05.02.2017 11:00
Блазень, Чернявский не черкащанин. Он из Шполы. Имел он ввиду все и всех. Образование, культура, воспитание прошли мимо Чернявского. Деньги не пахнут. Мы четыре дня, как вернулись из путешествия по Европе. Пребываю в шоке от загаженности города. Плакать хочется от бессилия, что-то изменить. А жить в этом дерьме, устроенном Чернявским и ему подобными, не хочется.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 блазень 05.02.2017 07:06
І це робить черкащанин!!!! Ставить свій МАФ вже на нам голову !!! Де повага до міста, до його мешканців??? - вопрос риторичній :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #18 Petr 05.02.2017 04:17
По моєму ,ні в кого вже не має жодних сумнівів, що ці сучасні МАФи обовязково перенесуть після закінчення ремонту фасаду драмтеатру. Крім того, краще дивитись на красиві Мафи з квітами ніж на огидну огорожу. Тепер МАФи можна просто рахувати огорожею, яку приберуть після виконання ремонтних робіт. Вважаю дане рішення влади оптимальним. Воно зберегло і робочі місця і окультурило неохайний паркан будівельників. А ті хто навіть зараз буде нести м***у про тимчасоє, яке стає вічним - просто упереджений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #17 Petr 05.02.2017 03:04
https://www.facebook.com/petro.chernyavskyy/posts/1397168353666898?pnref=story
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Опозиція 05.02.2017 00:15
"Там вони пробудуть до 14 лютого". Цікаво до якого року)). Ремонт та оздоблення повним ходом. Та вагонка в приміщеннях кріпиться явно на роки. Назвіть вже Квітковий Театр щоб усі знали))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #15 Petr 04.02.2017 23:48
По моєму ні в кого не має жодних сумнівів, що ці сучасні МАФи обовязково перенесуть після закінчення ремонту фасаду драмтеатру. Крім того, краще дивитись на красиві Міфи з квітами ніж на огидну огорожу. Тепер МАФи можгна рахувати огорожею, яку приберуть після виконання ремонтніх робіт. Вважаю дане рішення влади оптимальним. Воно і зберегло робочі місця і облагородило паркан бувельнників.

Джерело: infomist.ck.ua
© infomist.ck.ua
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Мудрагель 04.02.2017 15:55
Пєтя каже: "Мы целый год просим власть выделить нам "нескандальное" место в деловой части города." Пєтя Ви мабуть подали до суду на місцеву владу з вимогою зобов'язати їх дати позитивну або негативну відповідь? Чи Ви домовлялися із ними "на пальцях" у незаконний спосіб? Пєтя бачиш чим завершуються договорняки? Пєтя може почнещ жити по ЗАКОНУ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 Галя 04.02.2017 11:26
Цей підприємець сильніший за всю черкаську мерію. Можна бути впевненими: коли відбудують драмтеатр, квіткові павільйони плавно переїдуть до приміщення театру :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100