реклама

реклама

Підстав для відключень електроенергії на Черкащині немає. У разі ж необхідності, жителів про них попереджатимуть завчасно, повідомив заступник очільника області Сергій Овчаренко.

15

– Наразі графіку відключень немає, – зауважує Сергій Овчаренко. – Якщо він і буде, то про можливі відключення і влада, і громадяни будуть попереджені за три дні. Крім того, навіть у разі запровадження графіку відключень на території області, ми будемо максимально його коригувати. Аби заклади соціальної сфери, освіти та охорони здоров’я якнайменше залежали від нього. Запасів вугілля в області вистачить до кінця опалювального сезону. Найбільший надавач послуг з електропостачання в області Черкаська ТЕЦ закуповує копалини з Дніпропетровського родовища. Також усі 232 котельні, які працюють в установах соціальної сфери від вугілля, мають достатні запаси.

Посадовець додав, якщо виникне необхідність у пропорційному розвантаження Центральної електромагістралі, до якої належить і Черкаська область, відключення все ж можливі.

Про це інформує сайт ОДА

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 Черкащанка 16.02.2017 14:08
Не верьте балаболу :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 007 16.02.2017 11:23
Якщо наша область повністю забезпечена вугіллям на ТЕС, тому про які відключення взагалі повинна іти мова? :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Уманский Еврей 16.02.2017 04:46
Сейчас только середина февраля 2017, а государство предупреждает что будут вырубать свет и т.д. из за не законной блокаду на Донбассе. Так как это всё утрясти? Тех кто блокирует арестовать, лишить депутатский привилегий и судить за угрозу экономического и социального коллапса в Украине. Всё просто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 федор принципиальный 16.02.2017 00:30
А свои кабаки отключите в первую очередь или как ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Черкащанин 15.02.2017 18:43
Увага !!! У разі відключення світла, усіх виведуть босіком на вулицю та розстріляють. Мешканцям квартир ! у звязку зі складною економічною ситуацією, тепло до осель подаватися не буде! Звертаємо увагу, що це не позбавляє обовязку сплати коштів за користування теплом ! Усіх інших, кому пощастило, запрошуємо до концтаборів на видобуток корисних копалин !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Реаліст Комаров 15.02.2017 17:49
Для чого цей ажіотаж з відключеннями? Щоб народ ще більще застрахати. Але він, народ, уже й так в глибокій зневірі у своєму найближчому майбутньому. Для того і дали декому фантастичні зарплати щоб вистачало газу , вугілля, електроенергії в нашій країні. А якщо будуть ці відключення значить перевести відповідальних за енергетику на 3200.......Саме цю суму вони і будуть заслуговувати. Все ж таки хоч язиками працюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100