реклама

реклама

chig Президент України Віктор Янукович призначив Олександра Цисаренка головою Чигиринської районної державної адміністрації.

 Його попередника – Володимира Калашнікова – було звільнено з посади на початку жовтня, а згодом він очолив Головне управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації.

До призначення на посаду в Чигирин Олександр Цисаренко із серпня минулого року  працював заступником голови Миронівської райдержадміністрації Київської області. А Володимир Калашніков приступав до керування Чигиринщиною у статусі партфункціонера ПР з Харківської області.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Приїхали... 17.11.2011 23:37
Геть вже докотилися регіонали. Ну і кадри!
Пан Цисаренко, маючи 47 років від роду, спромігся лише три роки тому отримати заочно вищу освіту, працював як не водієм, то механіком, а в останні роки почав робити стрімку кар’єру. З якого дива?
Боже, бережи Чигиринщину!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 місцевий 17.11.2011 17:57
Бачили! Вітали! побачимо... попередник КЕРУВАВ "КРАСИВО"! багато показових епізодів згадать є, так само як Багато чого вигребли чи перерозподілили в свої кармани... (розписувать і пояснювать сенсу нема - це узаконений рекет держави)... В нас "ВЛАДА, БІЗНЕС і МАФІЯ ЄДИНА" і вся державна система працює лише на відкати та розподіл ласих шматочків в оренду... а віддуваються за корупцію показово клерки без "криші". Скоро повернемось до панщини і зброї в руки... (скоріше б...) Хорошо хоч понабирали у штати дівчат молоденьких, щоб душі радували... і було що в монастирі відмолювать (з території, на яку монастирі претендують, якого людей просто виживають)а про видимість роботи і "досягнення" витиснуті з людей своя газета розпише. А щоб її виписували, керівництво притисне те ще й ксерокопію квитанції потребує... Хто вагається, Півторак В.В. допоможе зорієнтуватись..., (типу як влада турбується про своїх людей - вибори ж скоро!!!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Жанна 17.11.2011 13:18
Сергей Антонович, с каждым днём заголовки всё дураче... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100