реклама
Sucurity Police

реклама

18 лютого 2017 року в приміщенні Палацу молоді у м.Черкасах відбулися збори членів Черкаської обласної Спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій і членів Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану. Участь у заходах взяв голова Української Спілки ветеранів Афганістану, голова Партії ветеранів Афганістану, Герой України Сергій Васильович Червонописький, афганці з усіх районів та міст області. Загалом на зустріч прибуло більше 400 осіб.

Про це йдеться на сторінці Черкаської спілки ветеранів Афганістану у Фейсбуці.

Людей обурила ситуація, що стала проявом незбагненного цинізму, жорстокості, ігнорування моральних принципів, паплюження патріотизму та неповаги до державності з боку голови Черкаської обласної Партії ветеранів Афганістану, депутата Черкаської обласної ради Рибченка Олександра Володимировича.

Нагадаємо, 11 лютого 2017 року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння Рибченко О.В. здійснив наїзд власним автомобілем на нашого побратима, інваліда війни в Афганістані, учасника АТО Остапенка Олега Григоровича та завдав тілесних ушкоджень йому та декільком особам, що перебували поруч. Остапенка О.Г. було доставлено у лікарню де йому діагностували закриту черепно-мозкову травму та внутрішньочерепну гематому. Це не перший випадок ганебної поведінки Рибченка О.В., який уже притягувався до відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. Окрім того Рибченко О.В. систематично дозволяє собі некоректну поведінку з застосуванням нецензурної лексики.

Під час зустрічі у своїх виступах афганці, як один, вимагали негайного виключення Рибченка О.В. з рядів Партії ветеранів Афганістану. Його поведінка є несумісною з посадою керівника територіальної організації партії. Такі вчинки паплюжать нашу політичну силу та оскверняють світлу пам’ять учасників війни в Афганістані, зазначили виступаючі.

Крім того, на зборах 17 місцевих парторганізацій Партії ветеранів Афганістану ініціювали проведення обласної партійної Конференції.

За підсумками зборів Афганці області прийняли Резолюцію.

РЕЗОЛЮЦІЯ

зборів Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій, членів Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану

Ми, члени Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій, члени Черкаської обласної Партії ветеранів Афганістану засуджуємо протиправну поведінку Рибченка О.В.

Його антисоціальні вчинки, коли він у нетверезому стані сідає за кермо, вже до цього були системними, однак останні події стали верхом зухвалості та не лише ганьблять честь партійця, але й пам'ять загиблих воїнів-афганців.

Вважаємо, що безсоромні дії Рибченка О.В. категорично не несумісні зі статусом голови Черкаської обласної Партії ветеранів Афганістану, депутата обласної ради, яким на сьогодні він залишається. Рибченко О.В. не має морального права бути очільником побратимів афганців. Ще менше він має права представляти інтереси виборців в Черкаській обласній раді. Нагадаємо, що Рибченко О.В. був раніше виключений з рядів Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану, хоча це не вплинуло на його переконання у вседозволеності.

На сьогодні Рибченко О.В. повністю дискредитував себе як партієць, народний обранець, громадянин суспільства, і залишення зазначених фактів без реагування буде для молоді взірцем безкарності, а для виборців – лицемірством влади.

Переконані, що невідкладно повинно бути вирішене питання про виключення Рибченка О.В. з Партії ветеранів Афганістану, а депутатами обласної ради розглянуто питання щодо відповідальності депутата обласної ради з точки зору недотримання ним депутатської етики.

Вимагаємо проведення конференції Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану з порядком денним: переобрання голови Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану та керівних органів партії.

Нагадаємо, депутат Черкаської облради Олександр Рибченко збив людину, перебуваючи за кермом у нетверезому стані. Пізніше Рибченко заявляв, що його побили 30 людей і пограбували.

реклама

Коментарі  

 
-1 #11 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 22:08
Цитую Каврай:
Тепер йому тільки в Батьківщину.
Там всі такі.


Там і ідейні є, готові за Мамку Цилю горло перегризти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 22:06
Цитую Безпартійний:
А чому не чути в такий важкий для України час про партію "Захисників Вітчизни" та її лідера Кармазіна? Де ж ті захисники?


Старий Кармазін став. І вже нікому не потрібний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Безпартійний 21.02.2017 19:04
А чому не чути в такий важкий для України час про партію "Захисників Вітчизни" та її лідера Кармазіна? Де ж ті захисники?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Каврай 21.02.2017 18:39
Тепер йому тільки в Батьківщину.
Там всі такі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 13:25
Цитую вовченя:
Чому ветеранів-героїв Афганістану очолювало це непорозуміння, яке не мало жодного відношення до Афганістану?Нарешті позбулися бруду!


тому що ця партія вся така :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 13:24
І взагалі, так звані "афганці" вже давно виконують ту ж саму роль, яку виконує один відомий і вічно на когось ображений черкаський депутат-перебіжчик
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 13:23
Цитую Іванко:
а з депутатства ?


а за це вже давно проплачено, тому буде відпрацьовувати до кінця терміну обарання. Інакше пацани не так зрозуміють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Пенсіонер 21.02.2017 11:31
Молодці афганці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #3 Іванко 21.02.2017 09:27
а з депутатства ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 федор принципиальный 21.02.2017 09:24
Наказали-завтра он будет членом другой партии.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100