Відомий виробник побутової техніки в Каневі й надалі розширюватиме підприємство. Про це йшлося на зустрічі голови Черкаської ОДА з керівництвом ТОВ «КУПАВА ГРУП». Юрій Ткаченко побував на підприємстві під час робочої поїздки на Канівщину.

20170224_154720

Виробляти напівавтоматичні пральні машини тут розпочали у 2009 році. Нині продукують уже півтора десятка видів побутової техніки.

– Приємно бачити на всій цій техніці «Made in Ukraine», – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Із президентом холдингу Saturn Олександром Громиком ми комунікуємо постійно. Нещодавно спільно презентували інвестиційну Черкащину на форумі в ОАЕ. Із такими виробниками можна розвивати цілий кластер. Це питання ми теж обговорюємо. Як влада, завжди готові надати необхідну підтримку інвесторам. Створення сприятливих умов для них – незмінний пріорітет нашої команди.

Найближчим часом інвестор планує запустити завод і в Черкасах. А це – 500 нових робочих місць. Цей проект він презентував на торішньому ІІ Міжнародному черкаському інвестиційному форумі.

– Виробництво в Каневі теж плануємо розширювати, – каже директор ТОВ «КУПАВА ГРУП» Михайло Додонов. – Попит на продукцію є. Загалом такого клімату для бізнесу, як на Черкащині, ми не бачили ніде. Абсолютна підтримка влади – як обласної, так і місцевої. Тут комфортно працювати. Як мовиться в одній із програм: «Рекомендуємо!». Так завжди кажемо своїм партнерам.

Нагадаємо, минулоріч на Черкащині розпочали впроваджувати низку проектів задля активізації інвестиційної роботи та розвитку територій. Зокрема, тут створили Агенцію регіонального розвитку за кращим світовим досвідом.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100