gorod2 Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко каже, що його не дуже влаштовує якість виконання ремонтних робіт у місті. Про це він повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

– А як ви хотіли, якщо протягом десяти років ці роботи не проводилися, і тепер за рік наші підприємства щоб навчилися одразу працювати як слід? Ті, хто уміє, давно працює за кордоном чи в Києві, бо дорожать репутацією. А ті, що в нас у місті виграли тендер на укладання тротуарної плитки, мабуть збирали працівників у всіх навколишніх селах Черкаського району. Тож якість не влаштовує в багатьох випадках, але змушуватимемо переробляти. На те є договірні стосунки. Зокрема, зараз змушуватимемо переробляти перед ЦДЮТ, де клали у сніг, – запевнив мер.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Платник податків 05.03.2017 16:01
Чомусь у сьогоднішньої влади у місте все робиться через ж*пу і з другої спроби. Примикання до доріг зробили? Потім переробляли! Вулиці Небесної Сотні, Оборонну зробили? Потім переробляли! Фонтан перед ЦДЮТ зробили? Треба переробляти! Плитку положили? Треба переробляти! Бульвар Шевченка ще тільки почали робити, а вже треба переробляти! А от премії по 300-400% відсотків собі відміняти не хочуть, ще вимагають службові автомобілі :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Цирк 02.03.2017 09:15
Знову нашого мера ПІДвели.....

а не має голови контролювати роботи на стадіїї її виконання а не через пів року жалітись що немає фахівців???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100