Забезпечення комфортних умов для працівників – запорука їх ефективної діяльності. Саме такого принципу дотримується керівництво Чигиринського лісгоспу. Тож тут постійно проводиться робота із поліпшення побутових умов для лісівничого колективу.

4

Чорнявське лісництво вже давно потребувало капітального ремонту. Упродовж 2016 року, за власні кошти підприємства тут повністю провели модернізацію адмінбудівлі. Оздобили приміщення ззовні, замінили дах та встановили металопластикові вікна. На виконання загальнодержавної програми енергоефективності встановили сучасний котел для опалення приміщення дровами. Окрім цього, поновили надвірні споруди та провели озеленення території.

Зробили сучасний ремонт у кабінетах, встановили усі необхідні зручності, обладнали нові інформаційні стенди, облаштували кімнату для зберігання лісового насіння, оснащену спеціальними холодильниками.

За словами лісничого Чорнявського лісництва Володимира Нелеза, діяльність із поліпшення побутових умов, в першу чергу, спрямована на добробут колективу. Багато будівельних робіт проводили власними силами, тому це результат спільної наполегливої праці.

– Упродовж останніх двох років ми зробили капітальні ремонти у Чигиринському, Яничанському та Матвіївському лісництвах. Нещодавно оновлені робочі місця отримали і працівники Чорнявського лісництва, – відзначає Роман Фендюр, директор Чигиринського лісгоспу. – Наша основна задача – забезпечити належні умови роботи у всіх лісництвах, адже вимагаючи якісних результатів роботи, перш за все, ми маємо створити комфорт та усі необхідні зручності для працівників. Цьогоріч роботу в цьому напрямку буде продовжено в інших структурних підрозділах.

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100