З початку 2017 року на автомобільних дорогах загального користування області підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області проводяться аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.

index

Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано понад 50 переходів температури повітря через «0».

Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області постійно проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом ремонтуються проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху.

З 26 лютого по 3 березня 25 бригад філій підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області ліквідували понад 2500 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті. Аварійний ямковий ремонт було проведено на автодорогах загального користування у всіх районах області та на трасах міжнародного та державного значення.

З початку 2017 року автодорожники ліквідували 4938 кв. м аварійної ямковості на автошляхах Черкащини. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону, просоченням та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що основна мета проведення аварійного ямкового ремонту – забезпечити безпечний проїзд дорогами загального користування. Під час ліквідації аварійної ямковості, шляховики ремонтують ями та деформації дорожнього покриття, які можуть стати на заваді безпечному руху транспорту. Це тимчасовий захист, який дозволяє захистити асфальтобетонне покриття від подальшого руйнування та забезпечує безпечний проїзд автотранспорту.

Ремонтні роботи з планового ямкового та поточного дрібного ремонту на автодорогах області розпочнуться весною, відповідно до державних стандартів, коли середньодобова температура повітря сягне не менше +5 градусів, а дорожнє полотно просохне після зими та весняного паводку.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Автолюбитель 05.03.2017 09:36
"За тиждень автодорожники лiквiдували..."И на следующей недели образовалось столько же ям,если не больше,ранее ликвидованных.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100