реклама

реклама

На автодорогах державного значення Черкаської області з вечора 19 грудня працювало 65 одиниць спецтехніки. Станом на ранок 20 грудня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечено, обмежень у русі немає.

Спецтехніка виїхала на автодороги області у зв’язку зі зниженням температури до мінусових позначок, опадами у вигляді дощу та мокрого снігу та утворенням ожеледиці. На автодорогах у Золотоніському районі проводилися роботи із очищення від снігу. По всій області проводилася обробки покриття автодоріг протиожеледними матеріалами для недопущення утворення ожеледиці, за добу використано майже 300 тонн протиожеледної суміші.

1640007034618

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкащини, звертайтеся телефоном до диспетчера Служби автодоріг області: +380472317819, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

Пресслужба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100