З березня у Черкаській області активно розпочалися роботи з ямкового ремонту доріг.

index

Цього року стан доріг після зими критичний. Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано понад 50 переходів температури повітря через «0».

Тож роботи у автодорожників дуже багато. Але ми прагнемо виконувати її максимально якісно.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає всіх охочих долучитися до громадського контролю за ходом ремонтних робіт.

Якщо ви дорогою побачили порушення - надсилайте фото чи відео з вказанням району та ділянки дороги на електронну адресу - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Ми обов'язково будемо розбиратися у кожному конкретному випадку. Відповідальність за якість роботи несе керівництво ДП «Черкаський облавтодор».

Також звертаємо вашу увагу, що основним завданням Служби автомобільних доріг у Черкаській області - планування та контроль проведення робіт на міжнародних, національних, регіональних та територіальних дорогах державного та місцевого значення (поза межами населених пунктів). Головним підрядником Служби автодоріг у Черкаській області є ДП «Черкаський облавтодор». Окрім того, виконання робіт здійснюють підрядні організації, які виграли тендери на відкритому майданчику «ProZorro».

Муніціпальні дороги, дороги та мости у містах - відповідальність місцевої влади.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100