реклама

реклама

З березня з настанням сприятливої погоди на автошляхах області на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочалися роботи з ямкового ремонту автодоріг області.

776-b6c4160edbd1fbbbbfbf7bc5cd06af09

Як повідомили "Прочерку" у Службі автомобільних доріг, через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано 53 переходи температури повітря через «0».

4 березня на автодорогах області розпочалися роботи з ліквідації ямковості. Насамперед ямковим ремонтом ремонтуються проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху.

Впродовж вихідних днів, 4 та 5 березня, філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 1600 кв. м доріг загального користування. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі.

Роботи з ямкового ремонту проводилися у більшості районів Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-64 Ківшувата-Шушуківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка та Т-24 Орудівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни. Окрім того, проводяться роботи із планування узбіч автошляхів.

Також 5 березня розпочалися роботи з ямкового ремонту на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, зокрема, на мосту через річку Дніпро та на дамбі. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт рух автотранспорту по мосту та дамбою тимчасово обмежений. Роботи з ямкового ремонту на цій ділянці дороги триватимуть ще 2-3 дні. Служба автомобільних доріг у Черкаській області дякує співробітникам Патрульної поліції Черкас за допомогу в організації руху через міст та регулювання дорожнього руху. Окрім того, Служба автомобільних доріг у Черкаській області перепрошує водіїв за незручності та просить водіїв без крайньої потреби утриматись від поїздок за місто аби не створювати заторів на дамбі.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Червоний директор 09.03.2017 13:12
Економіку країни розбудовували червоні директори,а голубі та регіонально-сині лише руйнували та розкрадали.Ти мабуть жодної цеглини не поклав....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Регіональна Тальнівщина 09.03.2017 11:30
поки при владі будуть червоні директори і їхні посіпаки - буде вічний ямковий ремонт
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100