реклама

реклама

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу зустрілися із представником компанії «вартістю» 1,5 мільярда доларів, аби дізнатись про вдалі стартапи, які забажають підтримати найбагатші люди світу.

13 березня у ЧДБК відбулася сьома відкрита англомовна лекція «Building a mission-driven start-up – Transferwise case study», яку студентам коледжу прочитав керівник департаменту програмного забезпечення естонського офісу міжнародної компанії TransferWise Алвар Лумберг.

Представник компанії, яку оцінюють у 1,5 мільярда доларів, розповів про процес виникнення стартапів та особливості їх переростання у повноцінний бізнес. Зробив він це на прикладі TransferWise, яка всього за 6 років отримала визнання на світовому ринку та значне фінансування від відомих інвесторів та європейських венчурних фондів.  Компанію було створено як конкурент  банків – надавати послуги з переводу коштів та міжнародних платежів із меншою  комісією за переведення коштів та конвертацію валюти.  На стадії стартапу у компанію інвестував кошти відомий британський мільярдер Річард Бренсон. Сьогодні офіси компанії розташовані у Європі та США – і там працюють колишні випускники Черкаського державного бізнес-коледжу. Із директором коледжу Олегом Кукліним керівник департаменту TransferWise Алвар Лумберг обговорив також можливості стажування студентів ЧДБК у Талліннському офісі компанії.

Про це повідомили в Черкаському прес-клубі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100