реклама
Sucurity Police

реклама

Депутат Черкаської облради Володимир Зуєнко 24 березня на сесії облради звернувся до керівництва області з проханням гідно вшанувати пам'ять вбитого журналіста з Корсуня Василя Сергієнка, якого убили 4 квітня 2014 року.

index

Депутат зазначив, що звертається від імені вдови закатованого.

«Нелюди, злочинці, корсунський криміналітет жорстоко розправилися з патріотом, який нині має звання Героя України. І коли вдова вручала Президенту України збірку віршів Сергієнка, то не хотіла турбувати керівника держави тим, щоб нагадати відзначити дату вшанування його пам’яті на державному рівні. Але працівники від Черкаської ОДА, що супроводжували вдову закатованого до Президента, пообіцяли, що цей день буде відзначений як належить. Тож нагадаю, що 4 квітня – день памяті Сергієнка і день, коли ми презентуємо книгу з його віршами. Я звертаюся до Ткаченка особисто, щоб він взяв відповідальність за організацію фінансового і інформаційного забезпечення на себе», – заявив депутат.

Василеві Сергієнку було 58 років, у Корсунь-Шевченківському у нього залишилася 87-річна мати, доглядати яку кілька років тому він і приїхав із Запоріжжя.

Його тіло закатованим знайшли у 2014 році на Корсунщині. Нині тривають суди.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Дідусь 26.03.2017 21:00
Найкращім вшануванням пам`яті Сергіенка було б вікриття кремінальної справи проти замовника та підбурювачів вбивства. Ціх осіб у Корсуні знає майже кожна людина. Про них свого часу казала депутат Т.Чорновіл.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100