Днями в приміщенні Уманського міського центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України та Національної поліції України.

фото

Подібні заходи систематично проводяться в рамках співпраці з органами Національної поліції України та Уманським об’єднаним міським військовим комісаріатом з метою відбору кандидатів для проходження військової служби за контрактом та комплектування кадрами Національної поліції України.

Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Уманського ОМВК Віктор Болгаров ознайомив учасників заходу про умови  проходження військової служби, державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення.

Про процес відбору поліцейських, вимоги до посад, рівень заробітної платні, соціальне забезпечення, згідно діючого законодавства, про перспективи кар’єрного росту та професійну підготовку розповів старший інспектор сектору кадрового забезпечення Уманського ВПГУНП Юрій Могильчак.

Захід пройшов у формі інформаційної дискусії, під час якої учасники мали змогу задати свої запитання та отримати вичерпні відповіді та контактні дані для звернення бажаючих проходити військову службу за контрактом та для участі у конкурсному відборі для служби в Національній поліції України.

На завершення семінару безробітні отримали інформаційні буклети й проспекти та подивились рекламний ролик щодо престижу служби в українському війську.

Відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100