Після демобілізації з військової служби в зоні проведення антитерористичної операції, Ярослав Химич вирішив щось змінити у своєму житті й випробувати свої сили у незнайомій до цього діяльності – приватному бізнесі.

Дізнавшись про можливість започаткування власної справи за сприянням служби зайнятості, шляхом надання одноразово виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, вирішив звернутися за допомогою до Катеринопільського районного центру зайнятості.

фото

Чоловік має  вищу юридичну освіту,  досвід служби поліцейським, але  життєві обставини та отримане під час бойових дій поранення змусили його започаткувати власний бізнес у сфері торгівлі.

Ярослав Миколайович  відвідав семінар «Як розпочати свій бізнес», «Від бізнес ідеї  - до власної справи», пройшов професійну підготовку на курсах цільового призначення за програмою «Підприємництво та бізнес - планування», та  в березні 2017 року успішно захистив бізнес-план «Роздрібна торгівля».

Ярослав Химич – підприємець-початківець, але він впевнений, що працездатність та висока якість послуг допоможуть йому знайти «своїх» клієнтів та  втілити  усе задумане  у життя.

Слова підприємця-початківця підтверджують його активну життєву позицію та є прикладом для інших людей, які опинилися в аналогічній ситуації: «Якщо ти залишився без роботи, маєш бажання працювати на себе, є потяг до самореалізації - є сенс  звернутися до служби зайнятості, де тобі нададуть необхідну допомогу та навчать основ підприємництва».

Відділ організації сприяння працевлаштуванню ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100