реклама

реклама

SAVIN Artur-procherk.info Директора департаменту архітектури і містобудування Черкаської міськради Артура Савіна образило висловлювання черкаського журналіста-розслідувача Вадима Комарова, який критикував реконструкцію бульвару Шевченка.

Нагадаємо, що вже відремонтований бульвар знову перерили, бо, за словами журналіста, «працівники заклали тротуарною плиткою люки водопровідних мереж». У поширеному емоційному дописі в соцмережах Комаров назвав замовником департамент Савіна та припустив, звідки саме ростуть руки у всіх причетних до реконструкції.

– Коментуючи даний черговий «шедевр» так званого журналіста-розслідувача констатую, що пан Комаров в своїх «розслідуваннях » не з’ясувавши виконавців робіт, обливає брудом осіб, які не мають жодного відношення до ситуації. Тому можу тільки зробити висновок, що цей «активіст» читає декларації про проведення будівельних робіт, в яких зазначені виконавці, «тим самим місцем»… - наголосив Артур Савін.

За словами Савіна, ті роботи, що виконує їх департамент, зроблені якісно.

– А цей товариш хоча б поклав дві цеглини за своє життя. Ми ж намагаємося все робити логічно і толково. Звісно, залучаємо фахівців. Плануємо організувати спільну нараду, щоб провести інвентаризацію люків, бо наші подальші роботи пов’язані з ремонтом дороги, де якраз розташовані люки. Он подивіться на Героїв Дніпра. Там наші роботи зроблені якісно. Можливо,ми не дотягуємо до Японії чи Німеччини, але які маємо можливості, так і робимо. Та й по багатьох об’єктах з тими зарплатами то особливо і нема охочих виконавців, – зазначив Савін. – Ми ж завжди сприймаємо критику, але коли вона конструктивна.

Як повідомив "Прочерку" представник технагляду Василь Митюк, він також немає до вказаної Комаровим ділянки дороги ніякого відношення.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Цікаво 19.04.2017 16:30
"Подивіться на Героїв Дніпра." А що там дивится? Поробили величезну кількість каналізаційних люків і коло кожного нормально плитку не поклали. Більшість люків взагалі позакривали не кришками, а піддонами і бордюрами. Нехай Савін поїде й подивиться сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Каврай 19.04.2017 16:09
До європейськоі якості не катить,так десь до Маврикія!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Лисянка. 19.04.2017 14:31
Правильно, керував будівництвом наш будівельник - мер, одноосібно. Пора йому або заслуженого давати, або вручати підозру?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Що це було? 19.04.2017 10:36
Переписка двох проктологів-"інтелігентів" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 федор принципиальный 19.04.2017 10:21
Интересно,а Савин в своем житти положил дви циглыны у житти,кстати,ка кое у него образование-кто скажет ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Брек! 19.04.2017 09:31
Яке їхало - таке й здибало :-x
Який з комарова "розслідувач" - такий і з Савіна "містобудівник".
Скажу більше - вони обидва "в тому місці" - кожен у своїй професії. Але при чому тут читачі сайту? "Прочерк", ви справді думаєте, що гнилі перебазарювання цих типів між собою комусь цікаві?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100