реклама

реклама

У Черкасах виконується проект «Долаємо труднощі разом» за програмою «Активні громадяни» Британської Ради. За фінансування Британської Ради придбано україномовну літературу сучасних авторів, книги з психології, історії Черкащини, дитячу літературу, дві книжкові етажерки для поповнення бібліотеки Черкаського Центру гостинності для переселенців.

DSCN3414

Керівник проекту, старший науковий співробітник Черкаського обласного краєзнавчого музею Марина Бугеря у жовтні 2016 року стала учасником навчання за програмою «Активні громадяни» і представила свій проект на всеукраїнський конкурс соціальних проектів, метою яких є покращення життя у власному місті. Проект по поповенню бібліотеки Центру гостинності для переселенців сучасною україномовною літературою став єдиним черкаським проектом підтриманим Британською Радою на цьому відбірковому етапі. На придбання 100 книг та етажерок від Британської Ради вдалось залучити 9 тис. грн.

Втілення ідеї проекту було підтримано ГО «Центр соціального партнерства» (Суми), координатором волонтерської ініціативи «Центр гостинності для переселенців» м. Черкаси Віктором Дивничем, керівником підрозділу міста Черкаси та Черкаської області ГО «Спільнота біженців з Донецьку та Сходу України» Олександром Лавриненком, виконавчим директором Відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси Тетяною Бугерею.

«Якщо є бажання зробити добру справу, то можливості знайдуться. Мені для отримання мікрогранту знадобились лише ідея, уважність до проблем навколо і час», - зауважує керівник проекту «Долаємо труднощі разом» Марина Бугеря. До проекту долучаються небайдужі черкащани. Книги для бібліотеки передав директор черкаського видавництва «Брама-Україна» Олександр Третяков. Вироби декоративно-прикладного мистецтва для створення затишку виготовили волонтери Відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100