реклама

реклама

«Наші діти голодні, поверніть зароблені гроші..» Працівники «Черкасиобленерго» під Уманню перекрили трасу Київ-Одеса. Люди вимагають виплатити їм зарплату за 4 місяці, пише «Вечірня Умань».

2(4)

– Працівники енергомереж Черкащини доведені до відчаю, нас 4 місяці годують обіцянками, що виплатять зарплату, а в цей час наші діти сидять голодними, – обурюється Генадій Ракун, голова цехового комітету уманських енергомереж.

Як повідомили працівники підприємства, зарплату їм не виплачують через те, що національна комісія з врегулювання енергомереж заблокувала рахунки, в зв’язку з заборгованістю підприємства.

– Колишня керуюча «Черкасиобленерго» Світлана Кузьмінська через махінації вивела гроші в офшори, проти неї відкрита кримінальна справа, яку сьогодні розглядатимуть в Печерському суді. Ми вимагаємо, щоб дану особу не поновлювали на посаді, і всі чесно зароблені нами кошти були повернуті, – коментує Олена Світлична, працівниця підприємства.

Поки працівники підприємства протестують, на трасі Київ-Одеса утворився затор у кілька кілометрів. Деякі водії лояльно ставляться до протестувальників, інші – наперекір усім намагаються проїхати.

– Поки вони страйкують, люди не можуть дістатися на роботу чи по інших важливих справах. Особи, які мають понести відповідальність за невиплату зарплат, зараз сидять в своїх кабінетах, а ми стоїмо в заторі, – обурюється водій білого автомобіля «Volkswagen».

Нагадаємо, подібні акції протесту проходять біля Благодатного (колишня Чапаєвка) Золотоніського району та в Києві, під Печерським судом, де сьогодні розглядається кримінальна справа колишньої очільниці «Черкасиобленерго» – Світлани Кузьмінської. Відбулася також акція біля офісу "Черкасиобленерго".

– Сподіваємось, що суд врахує думку людей, які вже 4 місяці сидять без зарплати, і не поновить на посаді колишню керівницю, – розповідає Тетяна Бевзено, працівниця підприємства, – якщо ж нас вищі органи не почують, ми знову вийдемо на мітинг.

1(5)

3(5)

4(2) IMG_7769

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Кого слухаєте? 26.04.2017 06:49
Ці люди не запитували самі у себе, куди діваються гроші, які справно платять підприємства і прості споживачі?! Якщо хтось не сплачує - його відключають - в "Обленерго" про це знає навіть рядовий електрик. Сплачені гроші йдуть не в державу, а в приватний карман, яким давно є всі "Обленерго". Тоді де ці гроші?
Більшість "Обленерго" України належать не просто росіянам за походженням, а громадянам Росії - Бабакову і Григоришину. Наївних людей, яких підбурили на перекриття дамби, вивели саме їхні представники - так само як до того вивели на "протести" людей з "Азоту", який належить відверто проросійському олігарху Фірташу.
То хто ж це так "гойдає" ситуацію - як завжди, весною; як завжди - напередодні травневих свят, коли "дєди ваєвалі"?
Не будьте дурними, люди - беріть за шкірки олігархів, які керують вашим підприємством, а не перекривайте дамбу, ризикуючи отримати у вухо від водіїв, які такі ж самі як і ви люди, що мають такі ж самі як і ви права...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 володимир 25.04.2017 22:15
Молодці,будете гуртом -заплатять ще й платню змусьти підняти, шкода що біля вас немає прокурора області,а під Черкаси губернатора.Оце б сказали влада на місці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100