Напередодні травневих свят з ініціативи сільських голів голова Кам’янської районної ради Сергій Сундуков провів семінар-нараду. На засіданні були присутні: сільські голови, секретар міської ради, депутати районної ради, інформують "Новини Черкас".

1493881564_kam

З питань, пов’язаних із об’єднанням територіальних громад, відбулося обговорення. Асоціація сільських голів вирішила «не об’єднуватись в одну територіальну громаду – не об’єднуватись взагалі».

Також обговорили розподіл коштів районного бюджету. Асоціація сільських голів рекомендувала спрямовувати кошти як на утримання закладів на території міста Кам’янка, так і в сільських населених пунктах – із розрахунку 50% на 50%. Також рекомендовано залучати до роботи постійних комісій районної ради сільських голів та представників громади за потреби; визначити першочерговими заходами будівництво та ремонт доріг в районі та підготовку медичних установ до акредитації в 2017 році, а також підготовку освітніх закладів до нового навчального року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #14 Треба заставити 06.05.2017 14:23
Цитую Петрович:
У Кам'янському районі багато сільських рад які утримують тільки себе, тобто зарлата голові, секретарю, бухгалтеру, землеміру. У них немає ні клуба, ні дитячого садка. Бюджета разом з дотацією вистачає тільки їм на зарплату. І вони будуть хотіти якихось реформ? Їхні посади звідти випадають. Бlжоли ніколи не повстануть проти меду. Це реформування без "батога" ніколи не закінчиться.

Але громаді ПОТРІБНО замислитись про майбутнє?Майдани потрібні не тільки в Києві в селах теж потрібні реформи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Петрович 05.05.2017 19:20
У Кам'янському районі багато сільських рад які утримують тільки себе, тобто зарлата голові, секретарю, бухгалтеру, землеміру. У них немає ні клуба, ні дитячого садка. Бюджета разом з дотацією вистачає тільки їм на зарплату. І вони будуть хотіти якихось реформ? Їхні посади звідти випадають. Бжоли ніколи не повстануть проти меду. Це реформування без "батога" ніколи не закінчиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Агенти кремля 05.05.2017 15:04
Якби вони працювали на громаду, то вже б були класні дороги, в селах працювали б кооперативи. А тут все робиться визвати невдоволення народу. А що вам президент прийде наводити лад в селі. В козаків була гарна традиція Гетьмана , який не виконував обовязки кидали на списи. Потрібно в кожному силі свій майдан провести, то ВСЯ нечисть або втече до своїх або її викинемо на смітник
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 А що зроблено? 05.05.2017 12:00
[quote name="місцевий"]Нетреба вішати ярлики і ображати людей
Надайте посилання на СР де Голова СР що зробив для села. Чи кооператив чи якусь допомогу людям СЕЛА , тільки грабують сільський бюджет для себе. Де гласність прийняття рішень
"Замість гарних слів від політиків, які кожен день говорять про плюси кооперації, приклад реально втілений у життя. Досвід Лосятинської громади в вирощуванні ягід та розбудові кооперативного руху може бути прикладом для інших сіл України. Кооперативне поле у Лосятині -мрія малих фермерських господарств http://agronews.ua/node/66936
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Дорога сільрада? 05.05.2017 09:41
За 2015 рік Голова СР отримала Згідно з декларацією, загальна сума сукупного доходу становить – 51236 грн., у тому числі заробітна плата - 42334 грн.., матеріальна допомога - 5615 грн..,
Секретар СР Згідно з декларацією, загальна сума сукупного доходу становить – 60921 грн., у тому числі заробітна плата - 50192 грн., матеріальна допомога - 7829 грн.. В 2015 році держава витратила 110 тисяч за те що Дід Щукарь носить портфеля. І це ж не повний рік на посаді вони з 1 грудня 2015 року.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Оаза сепаратизму 05.05.2017 09:34
На фото бачу голів СР , що бажають допрцювати до пенсії. Село Катеринівка керівництво диктує свою волю, сесії СР проводяться з порушенням, без оголошення за 30 днів, порядок денний не доводиться навіть до депутатів СР.http://katerynivka.rada.org.ua/rezultati-golosuvannya-20-50-34-18-04-2016/Результати поіменного голосування на сайті пустий. Такі порушення можливі в наш час? Двое депутатів працівники сільської ради.Кравченко Катерина Миколаївна – головний бухгалтер Катеринівської сільської ради Березій Світлана Анатоліївна - діловод-касир Катеринівської сільської рада
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Камяний вік 05.05.2017 09:18
Подобається нам це чи ні, але з 2018 року об’єднані територіальні громади будуть. Наразі у нас є лише шанс провести це добровільно. Потім може бути запізно. Район просто поділять циркулем. Звичайно, спочатку всім буде важко, але, зволікаючи, ми нічого не змінимо. Цього все одно не уникнути. Тож, може, краще об’єднатися й диктувати свої умови?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 місцевий 05.05.2017 09:15
Нетреба вішати ярлики і ображати людей лише тому, що вони відмовилися стадом відтанцьовувати чергову "доленосну" реформу зверху. Хіба рівень африканських країн до якого нас дореформували не дає їм підстав для сумнівів, що на цей раз все робиться продумано?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Петрович 05.05.2017 08:42
Три попередні пости 100% плюс. Ці голови разом з головою районної ради дограються, що Києв буде об'єднувати сам. І буде як з Горішніми Плавнями (Комсомольском) , який не хотів декомунізовуват и назву. І тоді об'єднають Лубенці з Коханівкою, а Косарі з Катеринівкою і живіть як хочте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Вороги тилу 04.05.2017 23:09
Асоціація (суспільство) — союз, спілка, товариство, об'єднання для досягнення спільної мети, тобто для НЕПРОВЕДЕННЯ РЕФОРМ , а короче БАНДА.Асоціація (біологія) — основна систематична одиниця класифікації рослинних угруповань або угруповань мікроорганізмів
А хто реєстрував цю Асоціацію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100