реклама

реклама

В останній день травня в територіальний сервісний центр МВС 7143 міста Звенигородка звернувся 33-річний житель Ватутіного, з приводу зняття з обліку придбаного ним автомобіля. Чоловік отримав право розпоряджатися «Mazda Xedos» на підставі доручення, але вирішив зняти автомобіль з обліку.

3

Під час проведення експертного огляду співробітниками сервісного центру МВС разом з працівниками експертної служби було виявлено підробку ідентифікаційного номера кузова. Кілька цифр було змінено та нанесено не в заводських умовах.

Про даний факт було повідомлено працівників Звенигородського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області. Автомобіль та складені матеріали передано до поліції для проведення подальшої перевірки.

Шановні громадяни! Будьте пильними при купівлі автомобіля.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області вкотре нагадують: експертне дослідження транспортного засобу та реєстраційних документів на транспортний засіб (інших документів, які є підставою для реєстрації транспортного засобу) проводиться за відповідною заявою власника та за його бажанням, з метою визначення достовірності ідентифікаційних номерів транспортного засобу та реєстраційних документів. Тому при покупці автомобіля  слід завжди звертатися по роз`яснення та допомогу до експертів, які працюють при територіальних сервісних центрах МВС.

Про це інформує прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100