реклама

реклама

Генеральний директор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір запевняє, що на телеканалі немає дискримінації за партійною приналежністю.

- Після того, як до мене надійшов лист із пропозицією брати участь в телепрограмі з боку одного з опозиційних керівників, я особисто йому подзвонив і сказав: приходьте. Давайте ми з вами обговоримо, яку програму будемо робити, - розповів він під час прес-конференції 13 грудня.

Та запевняє: людина погодилася лише на словах.

- На цьому я не зупинився – написав листа. Але знову мовчок. А тоді пішли статті, висловлювання у пресі… - каже пан Уздемір.

Зауважує: за законом претендувати на ефірний час можуть лише народні депутати. Іншим пропонує брати участь у дискусійних телепрограмах, котрі були б цікаві глядачам.

Юрій Уздемір каже: на телеканалі ведеться аналіз тематичного наповнення новин. Протягом жовтня про владу було випущено 35 сюжетів.

- Ну, вибачте, це головний ньюзмейкер. Якщо хтось помилково вважає, що журналіст є ньюзмейкером, то насправді – це той, у кого ми беремо інтерв’ю, від кого залежить рішення. Ми не можемо цього не висвітлювати. Але частка сюжетів про владу у нас – менше третини, - розповідає керівник ОДТРК.

Каже: у жовтні-листопаді на телеканалі «Рось» Партія регіонів згадувалася в кілька разів рідше, ніж, приміром, комуністична. Бо, мовляв, за участю комуністів пройшло багато заходів.

- Вони виступили, так би мовити, провайдерами процесу боротьби за пільги. Тому дійсно, баланс порушено. Але тому, що ці партії виступили джерелами інформації. А якби за словами шановної опозиції були якісь дії, то будь-який телеканал змушений був би звертати увагу на ці дії, - зауважує Уздемір.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #7 sambuka 17.12.2011 00:12
Депутати Верховної ради за законом можуть претендувати за рахунок державного бюджету тільки на 20 хвилин у місяць. А висвітлення суспільно-політичного життя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Ню-ню 14.12.2011 13:09
Щось дуже Уздемір засуєтився з надуванням липових "рейтингів" на папері. Налякала доля Корнієнка і Тимошенка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 sergo 13.12.2011 21:37
кто это смотрит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 ГІСТЬ 13.12.2011 20:28
Уздеміра як послухать, то ОДТРК- оплот демократії і плюралізму думок,а насправді він плює на всіх і вся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Надо смотреть правде в гл 13.12.2011 19:03
Ну, парень уж ты не прав. Нагло врать прямь глаза можешь кому захочешь, только не своим работникам, которые все видят и слышат. Вот на этом ты и прокололся. По твоему указанию опозицию не допускают до здания ТРК "Рось" на пушечный выстрел, не говоря о каких то эфирах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Nazar Obidzinski 13.12.2011 18:43
Пане Уздемір! Ви розсмішили навіть мої капці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Політолог 13.12.2011 18:36
Хто хоче виступити із опозиції спробуйте. Будете "приємно" вражені?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100