реклама

реклама

30 червня у за ініціативи Черкаської обласної всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» відбувся семінар для осіб з інвалідністю на тему «Активізація роботи щодо забезпечення та виконання прав людей з інвалідністю».

В роботі семінару взяли участь представники Черкаського обласного центру зайнятості, обласного відділення Фонду захисту інвалідів в Черкаській області,  управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Департаменту соціального захисту населення в Черкаській області, Департаменту охорони здоров’я м. Черкаси,  районних громадських організацій інвалідів.

Одним з питань, які розглядалися на засіданні - трудова реабілітація  інвалідів. Під час обговорення учасники засідання отримали інформацію про послуги, які надає Державна служба зайнятості особам з інвалідністю для розширення можливостей їх працевлаштування. Провідний фахівець з питань зайнятості Черкаського ОЦЗ Вікторія Гнідаш розповіла про новітні форми роботи служби зайнятості, зокрема про сервіс «Електронна черга реєстрації безробітних», який діє на сайті Державної служби зайнятості

За допомогою даного сервісу клієнт служби зайнятості має змогу самостійно, не витрачаючи зайвого часу, без попереднього відвідування центру зайнятості, записатися на відвідування до будь-якого центру зайнятості України на індивідуальний прийом.

Учасники заходу висловили одностайну думку про те, що у співпраці з соціальними партнерами досягається набагато більшої ефективності у наданні соціальних послуг особам з вадами здоров’я. Лише спільними зусиллями вдасться реалізувати заходи, спрямовані на повернення цієї верстви населення до трудового життя.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100