Незабаром вулиці району «Привокзальний» повинні засяяти. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Черкаської міськради Володимир Бурячинський.

«На прохання мешканців району "Привокзальний" повідомляю: освітлення вже незабаром буде! До завершення залишилось приблизно 5 - 7 днів. За цей час, коли була відключена мережа, багато чого зроблено. Ви,напевне, бачили, що деякі старі опори були замінені, аварійні - взагалі демонтовані та замінені на нові сучасні оцинковані опори. Гарантійний термін - 50 років. Лише по вул. Вернигори - понад 20 опор. А ще на Вас чекають якісні, сучасні LED світильники. Це крок вперед. Зараз їх уже встановлено 54 по нашому району. Повністю реконструйована вул. Ложешнікова, де постійно були перебої зі світлом. Звернули напевне увагу і на обрізані гілки, що заважали. Так що тепер наші вулиці "засяють" по-новому. Є дороги, буде освітлення, будемо працювати для Вас і далі», - звернувся до черкащан депутат.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Фаховий електрик 02.08.2017 17:42
Крім піару на встановленні опор освітлення ще заробляє для свого підприємства чи думаєте що ці роботи виконує КП Міськсвітло :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Боря 02.08.2017 13:05
Піариться за рахунок бюджету! :-x За власні кошти провиди і розповідай...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Пенсіонер 02.08.2017 12:39
Мати вуличне освітлення -конституційна норма кожного жителя міста.де наше КП"міськсвітло"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100