реклама

реклама

У соцмережах почали поширювати інформацію, що нібито незабаром має розпочатися реконструкція пам’ятного знаку на кільці в районі Літака. За інформацією, яку розмістив на своїй сторінці у «Фейсбуці» Вадим Комаров, є задум розмістити там металевий тризуб вагою в 16 тонн, пише Вичерпно
20525739_782171868655000_8573658834657462948_n-710x434

Дану металеву конструкцію, за інформацією журналіста, вже виготовляють на одному з підприємств біля колишнього заводу «СТРОММАШИНА».

Натомість у Черкаській міській раді про встановлення даної конструкції достеменно нічого не знають.

- З цього приводу точно можу сказати, що по об’єктам, які будуються за бюджетні кошти, такого немає, — повідомив у коментарі виданню «Вичерпно» директор департаменту архітектури та містобудування ЧМР Артур Савін. — Можливо, це буде щось у рамках соціального партнерства, але точно я це вам не можу сказати. Я знав, що в місті планується встановити такі фундаментальні об’єкти в рамках соціального партнерства, але вони не проходять по нашому департаменту, тому нічого не можу сказати. Не виключаю, що, можливо, хочуть зробити якийсь сюрприз для міста.

Ніякої конкретики про імовірну появу в місті цього об’єкта не знає і головний архітектор Черкас Віталій Чернуха.

- Особисто до мене ніхто не звертався, не розповідав, не викликав і не пояснював. Тільки знаю, що нібито Водоканал робив розкопки і перевіряв фундамент. І нібито одна із проектних організацій робила розрахунок на реконструкцію цих штиків, багнетів наших, із облаштуванням там чотирьох гербів України, загальною вагою, здається, 14 тонн. Це все, що я знаю. До мене ніхто не звертався, я про це також почув із засобів масової інформації і від своїх колег.

До слова, не так давно міський голова Черкас анонсував, що до Дня міста черкасцям зроблять сюрприз. На цей подарунок Черкасам підуть кошти меценатів, відзначив тоді Анатолій Бондаренко, кошти ж міського бюджету витрачатися не будуть.

Нагадаємо, раніше на цьому пам’ятному знакові були розміщені радянські зірки із зображенням Кремля. У 2016 році вони були зняті і замінені на українські прапори.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 345 03.08.2017 06:03
Там сеоп и молот будет установлен после реконструкцыи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Фотограф 02.08.2017 20:21
Та не завадило б. Все таки 16 тонн. Нігде такого немає, а в нас буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Галя 02.08.2017 18:48
Це вже просто анекдот. Права рука не знає, що робить ліва. Насправді, це ознаки того, що місто втрачає керованість. Що ж тоді робиться у більш відповідальних справах? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100